7 věcí, které můžete dělat, pokud zůstanete na Silvestra doma

Redakce

Silvestrovské oslavy jsou plné alkoholu a rvaček. Pokud se tomu chcete vyhnout, tak letos zůstaňte doma a užijte si oslavu Nového roku v klidu podle sebe. Zde je několik nápadů, co můžete dělat.

Možná si říkáte, že být doma je nuda, ale opak je pravdou, protože si to můžete skvěle užít. Můžete se vyfiknout nebo zůstat v teplákách a o půlnoci, stejně jako někde v centru dění, bouchnout šampus.

Budete ve dvou? Postavte si doma stan

Shromážděte všechny polštáře, deky a klidně i nějakou matraci a udělejte si v obývacím pokoji takový malý stan. Polštáře dejte na zem a z deky si udělejte střechu. Budete se cítit jako někde na táboře a ještě můžete sledovat z okna hvězdy. Je to romantika.

Bude vás víc? Zahrajte si hry

Není nic lepšího, než si zahrát nějaké srandovní hry, a ještě když u toho třeba pijete alkohol. Sejděte se doma s partou a oprašte Activity, Pokr, Flašku nebo třeba panákové Člověče, nezlob se, uvidíte, jaká je to legrace.

Udělejte si koktejly

Samozřejmě, že k Silvestru patří i alkohol, ale můžete si ho vychutnat i doma. Pořiďte si shaker a udělejte si to, na co máte chuť. Pokud shaker nechcete, tak si udělejte nějakou klasiku, třeba gin s tonikem.

Udělejte sushi

My sami na Silvestra s partou lidí popíjíme a k tomu si děláme sushi. Je to docela sranda, protože bůh ví, co kdy kdo vytvoří. Je skvělé udělat společně večeři, povídat si, popíjet a pak se společně najíst.

Objednejte si čínu

Čínské jídlo je skvělé, ale nejlepší je, když budete mít ty jejich klasické koláčky s papírkem, co vás čeká. Pořiďte si je a poté si společně přečtěte, co každého příští rok čeká.

Pořiďte si nějaké srandovní doplňky na focení

Vtipné brýle, cedulky, obrázky na špejli, boa, paraplíčko nebo cokoli jiného. Můžete si udělat srandovní fotky, které budou dokonalou památkou.

O půlnoci bouchněte šampus

K oslavě Nového roku neodmyslitelně patří novoroční polibek a bouchnutí sektu, takže na tuhle tradici nezapomeňte a užijte si krásnou párty.

Nevíte co na Silvestra? Nalákává vás exotika? 4 TIPY

8 věcí, které nedělejte na Silvestra: Neberete drogy, nesexujte a nezvracejte na šéfa

Témata: