10 důvodů, proč jsou středoškolské lásky nejsilnější

Redakce

Na střední škole prožívají studenti první opravdové lásky. Dokážeme vám, že právě ty ze školních let jsou ze všech nejsilnější.

  1. Studentský pár se zná velmi dobře. Chodí spolu několik let do třídy. Vědí o sobě navzájem, jak se chovají před ostatními. Mohou snadno a rychle poznat životní styl toho druhého. Během studia na střední škole se každý velmi změní. Dospěje. Pokud jim láska vydrží i přes velkou změnu, vydrží jim vztah celý život nebo minimálně ještě několik dalších let.
  2. Středoškoláci spolu chodí i přesto, že ve svém dospívajícím věku někteří z nich nevypadají zrovna nejlépe. Studenti dospívají a jejich obličeje se pupínky jen hemží. Holky je často zakrývají nepovedeným make upem. Upřímně řečeno, mnohdy by udělaly lépe, kdyby ho vůbec neměly. A co teprve ta nevzhledná rovnátka? No hrůza. Pokud se do sebe takoví jedinci zabouchnou, tak je to jedině z lásky, protože o vzhledu nemůže být vůbec řeč.
  3. Pár ze střední má pevné základy. Oba zažívají stres v podobě školních povinností. Naučí se navzájem podporovat a pomáhat si. Všechny vztahy zažívají pády a poté zase vzestupy. Středoškoláci na ně budou připraveni.
  4. Dokáží si ze sebe dělat legraci. Někteří středoškoláci ještě ten život neberou tak vážně, ale naopak si ho užívají a mají z něj srandu. Pokud mají partneři podobný humor a jeden z druhého si dokáží dělat legraci, aniž by se uráželi, mají vyhráno. Smích a radost je základ fungujícího vztahu.
  5. Středoškoláci mají tuny společných vzpomínek. Uchovat si v paměti veselé zážitky pro horší zítřky není nikdy k zahození. Jednou na ně budou s nostalgií vzpomínat a vyprávět je svým dětem.
  6. Většina středoškolských párů spolu zažije svůj první sex. Na chvíli, kdy se spolu prvně vyspí, nikdy nezapomenou. Získávání nových zkušeností v posteli je velmi sblíží. Možná z toho vznikne láska na celý život.
  7. Zamilovaní studenti dobře znají rodiče své lásky. Většina středoškoláků bydlí ještě u rodičů. Z tohoto důvodu často pendlují mezi svými pokoji v domě rodičů a potkávají je. Někteří si dokonce i tykají. Není nic lepšího, než mít za kamarády rodiče svého partnera.
  8. Středoškolské páry mají většinou stejné kamarády. Ti je ve vztahu podporují. Můžou spolu dohromady vyrážet na různé výlet a užívat si společné párty. U zamilovaných, kteří se nepoznali na střední, to většinou bývá jinak. Mají odlišné přátele, kteří se nemusejí mít navzájem moc rádi.
  9. Zamilovaní studenti jsou na stejné vlně. Ta jejich vztah posiluje. Mají podobné starosti, například společný výběr vysoké školy. Může se stát, že si vyberou nakonec stejnou a budou spolu nadále pokračovat ve studiích. A pokud ne, i přesto se navzájem dokáží pochopit, protože budou prožívat podobné starosti i radosti v nové škole.
  10. Většina středoškolských párů si vybírá oblíbenou píseň, která je spojuje. Oběma se líbí. Ztotožňují s textem, nebo melodií. Pokud mezi sebou budou mít nějaké rozepře nebo ucítí k sobě navzájem přemíru lásky, hádejte, který song jim v tu chvíli přijde vhod?

Galerie: Nejdražší prostitutky světa. Stojí i mega za noc!

4 věci o vagíně, které byste měli vědět