10 nejlepších letních songů: Těmito hity si zpříjemněte teplé večery

Redakce

K létu patří horké počasí, bazén, pláž a párty. Při poslechu těchto songů se budete rozplývat a necháte se unášet parádním rytmem. Teď už stačí koupit jen nějaký drink...

Lovely Day – Bill Withers (1977). Slunce, déšť nebo bouřka. U téhle písničky nezáleží na tom, jaké je počasí, ale stejně vám vykouzlí krásný den a pohodu. Co myslíte?

Summertime – DJ Jazzy Jeff a Fresh Prince (1991). Nemusíte vzpomínat na 90. léta nebo se oblékat jako Fresh Prince a žít v LA, abyste poznali, co je tohle za song. Takhle písnička je pro léto jako vyšitá.

Summer In The City – The Lovin‘ Spoonful (1966). Zvuk bubnů, tvrdé verše a napětí. To je písnička od The Lovin‘ Spoonfull a energie, která z ní doslova sálá, vás vtáhne do děje a budete chtít tancovat.

Summertime Blues – Eddie Cochran (1958). Kdo nezná tenhle parádní song? Ten by se měl stydět! Až ji totiž uslyšíte, tak ji budete chtít slyšet pořád. Má tak chytlavý rytmus, že se mu doslova neubráníte. Už si to představujete? Grilovačka, tancovačka a drinky…

The Ketchup Song (Asereje) – Las Ketchup (2002). Tři sexy kočky a k tomu sexy song, jenže to není všechno. K téhle písničce patří i parádní taneček, který by neměl na žádné letní párty či grilovačce chybět. Kdo si zatančí Asereje?

Light It Up – Major Lazer (2016). Písnička plná letních rytmů, která se hodí nejen na každou beach párty, ale také house párty. Nebo myslíte, že ne?

This Is What You Came For – Calvin Harris ft. Rihanna. Další parádní spojení dvou interpretů. Calvin Harris a Rihanna jsou skvělá dvojka a zase vytvořili song, který chytí každého.

This One’s For You – David Guetta ft. Zara Larsson (2016). Legendrární DJ David Guetta přichází neustále s novými songy a pokaždé se spojí s někým jiným. Výsledek je opět geniální. Slyšíte to? Tanec, tanec a tanec.

Your Love – Nicole Scherzinger (2014). Po odpojení od skupiny Pussycat Dolls se zpěvačka Nicole Scherzinger vrhla na sólo dráhu a vede se jí. Tahle písnička volá po plážové pařbě nebo v nějakém baru.

Cheerleader – OMI. Znáte? Asi není nikdo, kdo by neslyšel tenhle song. Nejen, že byl hitem minulého léta, ale neustále ho hrají i v rádiu. Písnička je jako stvořená pro pořádnou akci.

5 klipů, které byly natočeny na jeden záběr. OK Go i Lorde

5 nejlepších klipů se zvířátky aneb krátká lekce zoologie. Znáte je všechny?

Témata:, ,