10 otázek, na které se zeptejte objevu z Tinderu, pokud hledáte něco vážného

Redakce

Asi nikdo nečeká, že na internetové seznamce najde lásku na celý život, ale pokud patříte k těm pár bláznům, kteří tomu věří, tady je seznam otázek, na které se svého matche musíte zeptat, pokud u něj hledáte dlouhodobý vztah.

  1. Proč jsi tady, na seznamce?
    Zásadní otázka, která musí padnout co nejdříve. Pokud odpověď na ni zní „Hledám tu někoho na šuk,“ asi to nebude zrovna ten váš princ na bílém koni.
  2. Kam chodíš / jsi chodil / a do školy?
    Pokud je pro vás vzdělání partnera důležité, je to legitimní otázka. Navíc vám to možná napoví, odkud potenciální partner pochází.
  3. Čím se živíš?
    Další věc, která vám hned řekne, jestli na vás v případném vztahu bude mít čas, nebo zda budete chodit s jeho sekretářkou.
  4. Jaká je tvoje rodina?
    Projevujete zájem a z rodinného zázemí se dá hodně vyčíst. Navíc postupně budujete důvěru s někým, koho znáte jen z internetu. Informace o rodině už jsou poměrně intimní, takže pokud to má někam směřovat, měl by vám je klidně říct.
  5. Máš rád / a zvířata a máš nějakého mazlíčka?
    Může být okouzlující, zábavný a inteligentní, pokud ale o prázdninách jezdí na loveckou boudu a vy jste vegetariánka, moc vám to spolu klapat nebude. Stejně tak, pokud máte zvíře a on je alergický.
  6. Co je tvoje oblíbené jídlo?
    To je otázka, na které se při osobním setkání většinou zeptáte ještě před prvním rande. Jediný rozdíl je v tom, že tady se ptáte virtuálně.
  7. Jaké máš zájmy?
    Zní to logicky, ale v poměrně plytké virtuální konverzaci to může zapadnout. Musíte vědět, jaké má zájmy, abyste věděli, co máte společného.
  8. Jak vypadá tvůj typický sobotní večer?
    Další věc, která vám dost prozradí o povaze toho druhého. Jestli tráví víkendy na drogách a na technu, do vážného vztahu se asi moc nepožene.
  9. Jaká aktuální společenská témata tě zajímají?
    Tady zjistíte, jestli to náhodou není homofobní rasista.
  10. Jaké jsou tvé dlouhodobé cíle?
    Není nic horšího, než si s někým týdny psát, sbližovat se, párkrát se sejít, vyvinout si pouto… A pak zjistit, že se za půl roku stěhuje do zahraničí nebo že má nemanželské dítě a další už nechce. 

Chcete uspět na Tinderu? Seznamka ukázala nový žebříček nejatraktivnějších povolání

5 rozdílů mezi rozchody před deseti lety a dnes