10 pravd o zdravotních sestřičkách, které pánům neudělají dvakrát dobře

Redakce

Zdravotní sestřičku má mnoho mužů už od doby časné puberty zafixovanou jako erotickou nymfu. Tato idealizující představa je dosti pochýlená. I když pravda bolí, Koule.cz se rozhodla uvést věci na pravou míru. Zejména pánové při čtení asi udělají bolestivou grimasu.

  1. Oproti zažité představě sestřičky nemusejí mít na sobě vždy minisukni. Když už nějakou sukni mají, je i pod kolena.
  2. Sestřičky nenosí v ordinaci ani na nemocniční chodbě jehly nebo vysoké podpatky. Pantofle a ponožky je to, co je standartní.
  3. Sestřičky většinou nemají hrudník vyvinutý jako v pornofilmech. Jejich kvalifikace spočívá v kvalitní péči o pacienty a podpoře lékařských úkonů. A to nijak nesouvisí s velikostí podprdy.
  4. Jejich uniforma není z kůže a latexu, jak jste to viděli na posledním sado-maso večírku.
  5. Sestřička má plné ruce práce. Neuvidíte ji tedy celý den se procházet a lascivně kroutit boky a být očumována pacienty. Musí otírat, píchat, uklidňovat, vysvětlovat, přidržovat, odebírat atd. S erotikou to opět nesouvisí a poslední, co sestru napadne, je si to s vámi při šichtě rozdat. S lékaři už to je leckdy jiný než jen přátelský vztah, ale vy nejste lékař.
  6. Sestřička nenosí podvazky. Naopak nosí spodní prádlo. Víme, že tímto jsme mnoha pánům zbořili pomyslný domeček z karet.
  7. Sestřička nosí culík a jinak svázané vlasy. Jako rozcuchanou dračici ji potkáte leda tak ve snu.
  8. Sestrám bývá, stejně jako ostatním lidem, 40, 50 i více let. Nejsou to jen mazlivé skoro studentky, které po práci tančí u tyče. Být sestrou je poctivá opravdová kariéra, prostě job.
  9. Sestra je člověk. Není to jen půjčovací matrace pro vás nebo doktora. Nerada slyší: „Proč jste nešla na doktorku?“ – je to stejné, jako se ptát letušek, proč nejsou pilotky. Ráda slyší: „Dobrý den a děkuji.“
  10. Ze sestry se může vyklubat bratr. Ptát se ho, zda vám dá, je stejně nevhodné, jako se ptát jí. A ani to moc nebolelo a máte seznam za sebou.

7 věcí, které muži nesnášejí, když je dělá žena v posteli: Třeba když mu bez předešlé domluvy strčíte prst do zadku

10 zajímavých faktů o ňadrech, které ještě možná neznáte