12 tajných svateb celebrit, o kterých stále víme málo

Redakce

Kdo dělal se svatbou tajnosti? Tyto hvězdy.

Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy. Vzali se loni 29. října po Dni díkůvzdání. Jí bylo 29 a jemu 46! Poplach v médiích nehonili, asi chtěli mít soukromí.

 

Frances Bean Cobain a Isaiah Silva. Brali se loni a pozvali jen patnáct hostů. Nebyla tam ani nevěstina matka.

Jennifer Aniston a Justin Theroux. Pár měl svatbu loni na podzim. I když měli všichni paparazzi oči na šťopkách, aby obřad nepropásli, pár si dokázal uhájit soukromí.

Mila Kunis a Ashton Kutcher. Svatbu měli letos. Momentálně čekají druhé dítě. A pokaždé se vše všichni dozvědí až pár týdnů potom, co je to ožehavá novinka.

Scarlett Johansson a Romain Dauriac. Scarlett si asi nepotrpí na davy čumilů. V roce 2008 si tajně vzala kolegu Ryana Reynoldse, loni v říjnu pak francouzského novináře Romaina.

Zoe Saldana a Marco Perego. Zasnoubili se po pár měsících randění a tři týdny na to byla svatba! To bylo v roce 2013. O dva roky později herečka porodila dvojčata.

Cameron Diaz a Benji Madden. Herečka všechny svou svatbou v roce 2015 překvapila. Měla na to ale už věk…

Angelina Jolie a Brad Pitt. Pár se bral v roce 2015. Prý hlavně kvůli svým šesti dětem.

Beyoncé a Jay Z. Vzali se potají v apartmánu. Psal se rok 2008.

Blake Lively a Ryan Reynolds. Pár drží pod pokličkou vše, co se děje u nich doma. Svatbu v roce 2012, narození dítěte… Teď čekají mimochodem druhé.

Penélope Cruz a Javier Bardem. Španělský pár se znal dlouho, ale dali se dohromady až časem… Vzali se v roce 2010.

Rachel Weisz a Daniel Craig. Herci se vzali v roce 2012 za přítomnosti jen čtyř dalších lidí. Jedním z nich byl její syn a další z nich byla jeho dcera.

Natalie Portman a Benjamin Millepied. Potkali se během natáčení Černé labutě, kde ona hrála a on dělal choreografa. Vzali se v roce 2012.

Svatební šaty od českých návrhářů? Žádná ostuda, ale originalita a kvalita!

Z Míši Doubravové už je paní Tomešová! Její šaty braly dech

Témata:,