10 tipů, jak zhubnout: Slavné krásky odhalují dietní triky

Redakce

Ani jste se nestihli rozkoukat po silvestrovské oslavě a leden je pryč. A věřte tomu, nebo ne, léto už je skoro za dveřmi, a s ním i plavková sezóna. Proto jsme si říkali, že by vám možná přišlo vhod pár tipů, jak se udržet fit, a to od těch nejpovolanějších.

  • Selena Gomez. Mladá kráska má jeden zajímavý tip, jak si udržuje štíhlou postavu. Každý den popíjí zelené smoothie z kapusty, mrkve a zázvoru. Na cestách také ráda cvičí pilates.
  • Lea Michele. Hvězda seriálu Glee miluje spinning. Říká, že za každých 45 minut na stacionárním kole spálí 500 kcal. V časopise Us Weekly se svěřila, že na její břišní svaly má spinning takové účinky, jako nic, co dosud vyzkoušela.
  • Gigi Hadid. Gigi, která je v současné době nejžádanější modelkou, vděčí za svou postavu nejen genům, ale i svému osobnímu trenérovi Robu Piela. Ten ji pokaždé na začátku tréninku nechá půl hodiny skákat přes švihadlo. Pak pokračují megaúčiným cvikem – plankem, neboli prknem, který posiluje její vnitřní břišní svaly. To jsou ty, které drží břicho zatažené uvnitř a ploché.
  • Bella Hadid. Bella nemusí své sestře Gigi nic závidět. Sama má dokonalou postavu i našlápnutou modelingovou kariéru. S cvičením na to jde ale jinak – miluje běhání. Co se jídelníčku týká, oblíbila si taky populární zelená smoothie, která ji zasytí a navíc dodají spoustu vitamínů.
  • Kate Hudson. Dcera Goldie Hawn, po které zdědila herecký talent, krásu i štíhlou postavu, se udržuje ve formě kombinací pilates, silového tréninku a fitness tance. Dává si do těla čtyřikrát týdně.
  • Carrie Underwood. Půvabná zpěvačka dodržuje striktně veganskou dietu a přísná je na sebe i ve fitku. Tráví tam šest dní v týdnu a pokaždé maká celých 1,5 hodiny. Tomu říkáme odhodlání!
  • Shakira. Kolumbijská zpěvačka má dokonalé pozadí. Jak to dělá? To prozradila její trenérka Anna Kaiser. Lehněte si na podlahu s pokrčenými koleny a rovnými chodidly. Pak zvedněte boky do pozice mostu, zdvihněte pravou nohu ke stropu a kmitejte levou půlkou zadečku. Vydržte minutu a pak nohy vyměňte.
  • Ellie Goulding. Zpěvačka pravidelně chodí na gymnastiku a navíc dělá box a navštěvuje boot campy. “Je to skvělý způsob, jak se udržet ve formě, protože musíte pořád pracovat s hluboko uloženými svaly těla. A navíc je to zábava,” prohlásila Ellie. 
  • Jennifer Garner. Herečka se soustředí na jídelníček a každé tři hodiny si dopřává nutričně vyvážené jídlo. Navíc je skvělá kuchařka, takže připravuje zdravé jídlo pro celou rodinu. V tréninku má ráda pestrost, takže pod vedením svého osobního trenéra pravidelně střídá jógu, pilates, kardio cvičení, posilování, klasické kliky a dřepy a cvičení na bosu.
  • Jessica Alba. Jessica o svém dietním a cvičebním režimu moc nemluví, ale přesto nás zajímalo, jak si udržuje svou pevnou a zároveň ženskou postavu, díky které vyhrává žebříčky krásy mužských časopisů po celém světě. “Není to žádná věda,” říká její osobní trenér a dodává: “ Klíčový je time management. Prostě si musíte najít čas a dát si tu práci. Když nemůžete trénovat hodinu a půl. zacvičte si aspoň půl hodiny a uberte trochu na jídle. Prostě udržujte rovnováhu mezi tím, co sníte, a tím, co vypotíte.“

5 malých zvyků s velkým efektem na život

Nejkrásnější dobrovolné hasičky Česka a Slovenska se svlékly!