10 totálně sexy herců, které letos uvidíme v našich kinech

Redakce

Jsou herci, jejichž talent a um nás až tolik nezajímají - spíš se raději podíváme na jejich svůdné úsměvy a vypracovaná tělíčka. I kdyby dvojka Strážců galaxie byla blbost, naservírovaná ze sixpacku Chrise Pratta bude prostě úžasná! Na jaké další fešáky se letos můžete těšit v českých kinech?

  • Chris Pratt
    V čem ho uvidíme: Strážci galaxie Vol. 2, premiéra 4. května
    Kdysi koblížek, dnes namakaný hrdina. Uvidíme ho perlit ve dvojce Strážců galaxie. Aktuálně pracuje na pokračování Jurského světa a Avengers, na obojí si musíme počkat do roku 2018.
  • Michael Fassbender 
    V čem ho uvidíme: Alien: Covenant, premiéra 18. května
    Tohoto mlčenlivého fešáka si letos užijeme hned několikrát. V říjnu ho uvidíme jako detektiva v adaptaci románu Jo Nesba Sněhulák, hraje také v novince Terrence Malicka Song to Song.
  • Ryan Gosling
    V čem ho uvidíme: Blade Runner 2049, premiéra 5. října
    Jeden z nejoblíbenějších hezounů Hollywoodu tančil a zpíval v La La Landu, v remaku slavného sci-fi předvede něco úplně jiného. A mimochodem, i on hraje v Song to Song.

  • Matthew McConaughey
    V čem ho uvidíme: Temná věž, premiéra 27. července
    Dávno jsou pryč doby, kdy byl Matthew považován za druhořádého blonďáčka z blboučkých komedií. Letos si jeho modré oči užijeme ve filmové adaptaci hororového fantasy románu Stephena Kinga.

  • Ryan Reynolds
    V čem ho uvidíme: Život, premiéra 23. března
    Ryan a jeho žena Blake Lively jsou jedním z nejvíc sexy hvězdných párů. Reynolds si získal tisíce příznivců díky parádnímu Deadpoolovi. Letos ho uvidíme ve třech filmech, tím prvním je sci-fi Život. Další na řadě je komedie 

    The Hitman’s Bodyguard, premiéra 17. srpna, pak bude následovat Truth in Advertising.

  • Charlie Hunnam
    V čem ho uvidíme: Král Artuš: Legenda o meči, premiéra 11. května
    Charlieho znáte nejlépe jako motorkáře Jaxe ze seriálu Sons of Anarchy, v květnu bude v našich kinech vládnout jako nový král Artuš.
  • Jake Gyllenhaal
    V čem ho uvidíme: Okja; Stronger; Wildlife; premiéry neurčeny
    Hned čtyři filmy bude mít letos v kinech stálice plakátů z dívčích pokojíčků – dvě sci-fi, jedno slzopudné životopisné drama a jednu dobrodružnou jízdu. Už se nemůžeme dočkat!

  • Theo James
    V čem ho uvidíme: Ascendant, premiéra 24. března
    Švihák se zviditelnil sérií Divergent a v jejím dalším pokračování ho brzy uvidíme. Chystá ale další dva snímky – thriller Backstabbing for Begginers a mysteriózní London Fields.
  • Christian Bale
    V čem ho uvidíme: Hostiles, premiéra neurčena
    Jednou Batman, navždy Batman. Sexy herec je známý tím, že je pro roli ochoten udělat cokoliv, a nejde ho zkrátka nemilovat. Uvidíme ho ve westernu Hostiles po boku Rosamund Pike.
  • Tom Hardy
    V čem ho uvidíme: Dunkirk, premiéra 20. července
    Miláček číslo jedna momentálně září v sérii Taboo, na plátně si ho užijeme v létě v historickém velkofilmu Christophera Nolana.

A pak, že akčňáky nejsou pro holky: 10 drsných ženských hrdinek, které budete obdivovat

VIDEO, ze kterého si poslintáte tričko: Takhle trénuje Chris Hemsworth