10 typů kamarádek, které musíte ve svém životě mít: Upřímnou, vtipnou i ošklivou

Redakce

Jaké kamarádky se vyplatí mít? Tyto určitě!

  1. Bláznivou. To je holka, která vás dotáhne na centrifugu nebo vás donutí skočit s padákem. Díky ní zažíváte dobrodružství, na která byste si jinak netroufli.
  2. Upřímnou. Ve vztahu, i tom kamarádském, je dobré být upřímný. Ne každý to ale zvládne. Proto je fajn mít kámošku, která vám říká věci narovinu. I když pravda někdy bolí – třeba že fakt máte velký zadek a měla byste s ním něco dělat nebo že váš kluk je idiot.
  3. Vtipnou. Vtípky chrlí jeden za druhým. Je to veselý typ člověk a vždy vás rozesměje. A to je mnohdy třeba!
  4. Ošklivou. Co si budeme povídat, občas si chceme zvednout sebevědomí. Ošklivá kámoška (ale ona je tak hodná!) je pro tohle ideální.
  5. Z dětství. Znáte se dlouho, znáte své slabosti i silné stránky, byly jste u vývoje té druhé. A taky máte nespočet historek!
  6. Matku. Tohle je holka, která je hodně starostlivá. Když se nechcete svěřovat vlastní máti, u téhle holky se vám dostane vřelých slov a pohlazení.
  7. Expertku na chlapy. Pořád randí a nebojí se mluvit o sexu – něco jako Samantha ze Sexu ve městě. S ní se nemusíte stydět o tom, že máte ráda, když vám partner strčí prsty do zadku.
  8. Smolařku. Myslíme takovou tu vtipnou – co je schopná vkročit do jediné louže široko daleko. Vždy se s ní (jí) zasmějete a zlepšíte si náladu. Je prostě ztřeštěná.
  9. Spolupracovnici. Myslíme takovou tu oblíbenou. Můžete se jí svěřit s věcmi týkajícími se práce.
  10. Vola. Holku, se kterou si můžete sprostě zanadávat, když na to přijde. Ku*va jo!

19 nejhorších druhů sousedů: Sledka, Itálie i pařič

14 faktů o občerstvení, které vám číšník nikdy neřekne