10 typů nejdůležitějších mužů v životě každé ženy

Redakce

Myslíte si, že nejdůležitější je váš boyfriend nebo manžel? Chyba lávky. Dávno před nimi žena slyší velice zásadní věci a podle těchto výroků si utváří názory například na to, s kým ano či ne a jak. Život ženy dle expertů z kyberprostoru a Koule.cz formují muži, u kterých bychom to vlastně nečekali. Anebo ano?

  1. „Počkejte, až vám ho vyndám.“ Říká stěhovák nad rozbaleným novým sporákem. Vyndavat se dá spousta věcí… Umí to také třeba zámečníci a instalatéři všeho druhu.
  2. Doktor obvoďák: „Svlékněte se prosím.“ V každé ordinaci na to jednou musí dojít. Ne nutně až na dřeň, nicméně když ji pak o to samé požádá alfa samec, žena už ví, co má dělat.
  3. Dentista: „Otevřete prosím ústa dokořán.“ Když by to na ženskou zkusil někdo vypálit jen tak bez přípravy, dostal by facku. Děkujeme, pane zubaři! A za edukativní výroky typu: „A nyní můžete polknout.“ obzvlášť!
  4. Bagrista: „Chcete to, paninko, zepředu nebo zezadu?“ Míní tím vybagrování jezírka u rodinného domku, ale who cares, že…
  5. „Můžu vám ji umýt?“ Ptá se prodavač ovoce a zeleniny.
  6. „Až bude uvnitř, bude to teplejší a bude se vám to líbit.“ To je možné slyšet od návrháře interiérů při zmínce o jakékoliv bytové úpravě.
  7. „Kam to chcete nastříkat?“ Pozor, přichází opravář aut a blatníků.
  8. „Já mám výdrž a vy ji máte na první pohled taky.“ Komentuje vaše finanční portfolio na burze privátní bankéř.
  9. „Ležte a ani se nehněte.“ Může vykřiknout policista poté, co ženu povalí v domnění, že spáchala trestný čin. Když pak žena potká opravdu agresivního nápadníka, nepřipadne ji to divné a pepřák vyndá až téměř pozdě.
  10. „Můžete si ho vyndat a pohladit.“ Žena na tuto hlášku narazí u majitele v každém druhém zverimexu. O jaké přesně se jedná zvířátko, je vedlejší.

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)