10 věcí, které se na Silvestra můžou stát jenom vám

Redakce

Někomu je líto, že končí další skvělý rok, a jiní se zase nemůžou dočkat, až ten zatracený rok skončí. Někdo zase slaví Silvestra s napínavou knížkou v ruce a druhý se opije až do němoty. Je jedno, jak tento poslední den roku strávíte, my vám ale za celou redakci přejeme všechno dobré do nového roku a snad vás i nadále bude naše publikační tvorba bavit!

  1. Koupíte si zaručeně nejkvalitnější, nejlepší, nejbezpečnější, nejjasnější, nejvelkolepější petardy na trhu a zapomenete je ve vozíku.
  2. Těšíte se celý den, celý týden, celý měsíc a možná i celý rok na ohňostroj a zrovna bude mlha a prd vidět.
  3. Vyhrabete ze zásob šampáňo a zjistíte, že je to zrovna to blbé, které nesnášíte, a že to dobré jste už vypili v létě na svoje narozky. Takže si radši ťuknete s pomerančovým sirupem; pořád menší zlo.
  4. Všichni vám blíže k půlnoci začnou psát esemesky a vy jim všem začnete zuřivě odpovídat a prošvihnete magickou půlnoc (a zapomete si dát s partnerem pusu nebo si něco přát).
  5. Napíšete všem smsky a pak vám dojde, že jste nenapsali mámě. Jenže už nemáte kredit. A už víte, že rčení „jak na Nový rok, tak po celý rok“ zní v ten moment fakt hrozivě.
  6. Někdo z vašich blízkých sousedů dostane geniální nápad pouštět ohňostroj přímo z jejich okna nebo balkónu.
  7. Ty nejhezčí ohňostroje budou zrovna mimo váš dohled.
  8. Zrovna když se budete koukat jinam, tak na vás někdo křikne: „Hele, tamhle to bylo úžasný!“. A když se „tamhle“ podíváte, tak vidíte na obloze jen tři čárky.
  9. Chcete si udělat jednohubky a zjistíte, že vám nečekaně rohlíky vzala manželka a děti, aby nakrmily ubohé hladové kachny. A salám dostal pes – kvůli tomu, že jsou zavřené obchody, pro něj všichni zapomněli koupit granule.
  10. Jako každý Silvestr se budete chtít dívat na Shreka nebo na Všechnopárty a někdo to zas přepne na hokej a než vybojujete přepínač, tak váš oblíbený pořad skončí.

Nevíte co na Silvestra? Nalákává vás exotika? 4 TIPY

8 věcí, které nedělejte na Silvestra: Neberete drogy, nesexujte a nezvracejte na šéfa

Témata: