10 způsobů chování, podle kterých poznáte, že máte tu nejlepší kamarádku na světě

Redakce

Skvělých kamarádek není nikdy dost. Poznejte podle několika způsobů jejího chování, že zrovna vy máte tu nejlepší kamarádku na světě.

  1. Sdílí s vámi vaše radosti

Podařilo se vám sbalit skvělou kost nebo svalnatého sekáče? Pravděpodobně z toho máte velkou radost a vaše kamarádka ji s vámi sdílí. Má stejně velkou radost jako vy sami. Navíc vám to i přeje. Pokud tohle dělá vaše kamarádka, je nedocenitelná. Lepší byste těžko někde našli.

  1. Vždy stojí na vaší straně

Dostali jste se s někým do konfliktu nebo máte odlišný názor na určitou věc, než většina lidí z vašeho okolí? Skvělá kamarádka si stoupne za vás. Bude obhajovat váš názor. Nebudete v těchto potížích sami. Není vyloučeno, že má na věc jiný názor než vy, ale nemůže vás v tom nechat samotné. Není pochyb o tom, že máte úžasnou spřízněnou duši.

  1. Vaše starosti vnímá jako svoje

Trápí vás nějaké potíže? Svěřili jste své kamarádce? Vaše tíživá situace na ni působí stejně špatně jako na vás. Vaše trable jsou i jejími problémy. Pokud to jde, snaží se je řešit společně s vámi. S radostí vám pomůže. Jestliže s problémy, které vás trápí, nemůže nic udělat, snaží se vám pomoci alespoň tím, že vás povzbuzuje.

  1. Vždy vás na narozeniny něčím překvapí

Skvělá kamarádka se těší na vaše narozeniny minimálně stejně jako vy. Nemůže se dočkat, až vás zase něčím novým překvapí. Vždy má pro vás připravené něco speciálního, co byste od ní vůbec nečekali. Navíc má obrovskou radost, když vás vidí, jak se radujete z jejího dárku.

  1. Můžete se na ni spolehnout

Pokud své kamarádce vyzradíte nějaké tajemství, můžete si být jisti, že jej nebude vědět nikdo ve vašem okolí. Nikdy vás v této věci nepodrazí. Vše, co jste jí řekli, u ní zůstane na vždy v tajnosti. Nikdy se o tom ani slůvkem nezmíní.

  1. Pomáhá vám zvyšovat malé sebevědomí

Na světě neexistuje snad nikdo, kdo by měl ve všech životních oblastech vysoké sebevědomí. Vždy se najde nějaké odvětví, ve kterém zrovna sebedůvěrou neoplýváte. Skvělá kamarádka zná vaše slabé stránky. Snaží se vás motivovat a povzbuzovat v oblasti, ve které se necítíte silní.

  1. Dokáže vás rozesmát

Nejlepší kamarádka ví, co vás dokáže potěšit i rozesmát. Umí vám vykouzlit úsměv na tváři, i když jste zrovna smutní. Takovou přítelkyni by chtěl mít každý. Pokud zrovna vy takovou kamarádku máte, važte si jí. Někdo takový se nehledá snadno.

  1. Nesnaží se vás změnit

Skvělá kamarádka vás má ráda takové, jací doopravdy jste. Nesnaží se vás měnit v někoho jiného. Nevytýká vám vlastnosti, které se jí na vás nelíbí. Vaše kamarádka je poklad, nemusíte se před ní přetvařovat a dělat ze sebe někoho jiného.

  1. Toleruje to, že na ni někdy nemáte čas

V životě přijde období, kdy se toho na vás hrne moc, ať už je to v práci, či ve škole. Přijdete domů a plácnete sebou do postele a na kamarádku bohužel nezbývá moc času. Dobrá kamarádka to pochopí a nechá vás dělat věci, které potřebujete. Je jí jasné, že jakmile budete mít volnou chvíli, ozvete se jí.

  1. Vždy vám dokáže naslouchat a porozumět

Potřebujete se své kamarádce s něčím svěřit? Vždy vás pozorně vyslechne. Zná vaše tajemství a problémy. Snaží se vžít do vaší kůže a porozumět vám. Pokud takovou spřízněnou duši opravdu máte, s klidem vám můžeme říct, že máte tu nejlepší kamarádku na světě.

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)