11 věcí, co udělat, když dostanete brutální kopačky. Návod na přežití

Redakce

Stalo se a nevypadá, že se to “odestane”. Dostali jste kopačky smskou nebo jste uplně ignorováni nebo zažíváte nějaký další hnusný způsob rozchodu. Zkusíme vás dostat do komfortní zóny.

  1. Pečujte o sebe. Zajděte si na masáž a vůbec na celý den (nejen jeden) do wellnessu. Nebojte se, způsob rozchodu neříká nic o vás a je to jako rýma. Léčená i neléčená odezní. Takže si dejte extra porci všeho příjemného a prostě si intenzivně užívejte.
  2. Pomsta je sladká. Jestli opravdu nemůžete rozchod kousnout, tak se mstěte. Vyspání se s blízkou kamarádkou / blízkým kamarádem ex potěší nejen na těle, ale i na duši. Ale doporučujeme jen těm, co pak ustojí další kolo problémů právě s kamarádkou / kamarádem.
  3. Vymažte ex ze svého života. A to doslova, hlavně v první rozjitřené fázi je třeba to dodržet. Proč chcete vědět něco o někom, kdo si vás vůbec neváží?
  4. Vyventilujte se. Minimálně dva týdny obtěžujte své nejbližší okolí s tím, jak to bylo při rozchodu strašné. Pomáhá to. Navíc jednou si zase někdo z vašeho okolí vyleje srdíčko vám.
  5. Nekontaktujte ex. Nikdy!
  6. Udělejte něco, co jste vždycky chtěli. Skočte z letadla (pokud možno s padákem), začněte boxovat nebo běhat nebo oboje (najednou). Jste-li kreativní, tvořte. Jestli ne, tak třeba snězte tři krvavé steaky a se zadostiučiněním myslete na svého vegetariánského ex. Myslete hodně na sebe a svá přání.
  7. Vaše tempo je vaše tempo. Byl váš poslední vztah krátký a proto si říkáte, že vlastně můžete flirtovat začít hned? Ne, máte právo a veškerý čas na své “velké” emoce. Pokud se bojíte nového vztahu, tak se do něj nežeňte po hlavě. A když už, tak se nestěhujte dohromady dřív než za půl roku.
  8. Vzpomínejte v dobrém. I když není ex mrtvý / mrtvá a o těch jen dobře, neznamená to, že všechno s ním / jí spojené smrdí jako týden nevynesené odpadky v létě. Minulý vztah měl i hezké stránky, jinak by bylo všechno špatně i vy, a to přece není pravda. Protože vy jste úžasní.
  9. Všechno je jinak. Připravte se na to, že až se potkáte s původcem těch strašpytlových kopaček po emailu, nebude to takové jako ve vašich představách. Třeba se vám omluví a vysvětlí konečně důvody ponižujícícho rozchodu. Nenechte se zmást a nepodlehněte. Špinavé prádlo se stejně propere i s novou várkou nových urážek.
  10. Mělo to tak být. Dostal / dostala jste kopačky v den pohřbu své kočky nebo babičky nebo konání promoce? Vztah by stejně skončil dříve (v tomto případě asi dřív) či později. Smiřte se s tím.
  11. Pozor na kamarády. Kamarád taky rád, kamarádka taky dá, znáte to. Může se stát, že po vás dostane husté kopačky i vaše náhrada. Pak slízne smetanu někdo z vašeho nejbližšího okolí, kdo ví, jaká je situace. Rada – ignorujte to, ignorujte toho, kdo využil situace, není to už o vás, anebo to přijměte celé a buďte sluníčkoví. (autor článku nikoho takového nezná).

13 pravidel na úspěšné první rande pro holky i kluky. Dodrž to a máš ho v kapse!

Páry, o kterých jste nevěděli, že spolu randily: Morissette a Reynolds, Swift a Lautner a další