12 dost dobrých důvodů, proč být bordelářem aneb pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!

Redakce

Slovo roztoč vám nic neříká. Povlečení neměníte. Nádobí místo mytí radši vyhodíte a koupíte nové. Vítejte v početné milé rodince bordelářů. A na co můžeme být hrdí?

  1. Váš život je plný překvapení. Tu najdete starou bankovku v neplatné měně, tu pod horou jiných věcí objevíte ponožku, co pět let nešla spárovat.
  2. Vždy víte, že „to“ někde je. Je to přibližné, ale pro vás přesnější než GPS. Je to jako orientace netopýrů ve tmě. Vaše instinkty vás bezchybně navedou k hledanému svatému grálu.
  3. Lidé se u vás cítí jako doma. Nikdo je neprudí, aby se přezouvali. Chlebíček může upadnout, kam chce, a ještě tam zůstat do příští návštěvy. Proto je u vás pořád plno přátel.
  4. Máte hyper posílenou imunitu. Ono papat po párty několik měsíců prošlý salám s několik let prošlou hořčicí člověka posílí.
  5. Lidé se ustrnou a uklidí vám. Znáte ty nejlepší výkony motivované lidským soucitem. Proto se u vás nebrodí, ale ještě chodí.
  6. Máte dokonalý přehled o svých výdajích. Vzhledem k tomu, že jste si se zaujetím četl / a deset let starý bankovní výpis minulý týden. Ležel na hromádce shnilých banánů v ledničce.
  7. Výborně kontrolujete své emoce. Počáteční hysterie hledače domácích ztracených pokladů vás postupně naučila trpělivosti a sebekázni.
  8. Jste sečtělý / á. Zatímco ostatní uklízejí, vy se vzděláváte. Téma je vždy nahodilé dle zrovínka nalezené knihy (počítač nějak nemůžete najít).
  9. Jste zcestovalý / á. Viz předchozí bod.
  10. Jste bohatý / á. Občas prodáte zachovalou retro-hračku z vaší nikdy nevyhozené sbírky věcí. Kupodivu její cena roste.
  11. Nezemřete násilnou smrtí. Případný vrah si totiž zláme vaz, když zakopne o něco z vašeho bordelu.
  12. Máte tu nejlepší výmluvu ever. Jestliže se vám někam anebo do něčeho nechce, jednoduše prohlásíte: „Já nemůžu, musím totiž uklízet!“.

TOP 10 faktů o erekci, které vám osvětlí tento zázrak přírody

12 věcí, které potvrzují, že ve skutečnosti nejste na prázdninách, ale jen bez práce