12 důvodů, proč ženy někdy litují toho, že se nenarodily jako muži

Redakce

Přiznejme si to, ženy mají život o něco těžší než muži. Většina dívek si v některých situacích řekne, že by chtěla být někdy raději klukem. Zajímá vás, při jakých příležitostech o tom uvažují?

  1. Měsíčky. Dny, kdy ženy mají bouřlivé nálady a bolesti. Nejhorší na tom je, že muži dívkám, které mají své dny, moc nerozumějí. Někteří si ještě stěžují na jejich prudérní chování. Snad každá žena by někdy během menstruace chtěla být mužem.
  2. Za chvíli tu budou vedra a ženy v nich budou muset snášet škrtící podprsenky. V takových situacích dámy moc dobře vědí, jaké to je, když se jim potí prsa. Muž si jednoduše sundá tričko a je za borce, ale žena to musí vydržet.
  3. Měsíční útrata za kosmetiku není žádná legrace. Všechny ty krémy, speciální sprchové gely, líčení a potřeby na holení. Výsledná částka rozhodně není žádná legrace. Už aby zase byla výplata!
  4. Zaměstnavatel odmítne dívku vzít do práce kvůli dětem. Pokud ženě táhne na třicet a nemá ještě děti, zaměstnavatel se pravděpodobně na pracovním pohovoru zeptá, zda nechce mít v nejbližších letech děti. Pokud o to místo žena stojí, měla by říct, že ne, i když je odpověď ano. Pak by totiž měla malou šanci, že by ji vzal, i kdyby splňovala všechny předpoklady pro dané zaměstnání.
  5. Holení nejen nohou je další otravná činnost, kterou ženy musejí snášet hlavně v létě. Žádná dívka (kromě několika odvážných výjimek) nechce prožít na ulici pocit studu a opovržení od kolemjdoucích za to, že je chlupatá. Z tohoto důvodu se raději bude půl hodiny krčit v koupelně, aby mohla v klidu vyjít ven v kraťasech.
  6. Znáte to období, kdy ještě není tolik teplo, ale už se můžou nosit sukně? K tomu jsou potřeba silonky, které stahují břicho a intimní partie. Navíc se při první příležitosti roztrhnou.
  7. Boty na podpatku jsou sice pro ženy nepovinné, ale ony je stejně jednou za čas nazují. Proč? Z jednoduchého důvodu. Vypadají v nich sexy a muži na nich mohou oči nechat. Vzhled je pro některé ženy velmi cenná komodita.
  8. Pokud je žena na vysokém postu, někomu se to může zdát divné. Někteří jedinci si to odůvodní tak, že se tam dostala za pomocí sexu. Nepopíráme, že to není možné, ale ne vždy je to pravda.
  9. Porod je další nepříjemný zážitek, kterým si projde většina žen. Dítě je sice radost, ale jeho narození není nic jednoduchého. Rozhodně je lepší stát u lůžka rodičky a podporovat ji, než být na jejím místě.
  10. Některé ženy opravdu chtějí, aby se jim muži dívali do očí a měli rádi jejich osobnost. Bohužel většina očí nakonec spadne do výstřihu, protože je pro ně přece jen o něco málo zajímavější než ty oči.
  11. Dodneška platí nepsané pravidlo o ženách a mužích. Čím více má chlap zářezů, tím je větší borec, ale dívka v tomto případě není nic jiného než děvka. Není tedy lepší se narodit v kůži muže?
  12. Nutno přiznat, že ženské schopnosti v řízení aut jsou přece jen o něco slabší než ty mužské. Pravděpodobně to není jejich vina, ale mají to jednoduše v genech. Existují samozřejmě výjimky, ale těch rozhodně není moc.

Michaela hejtuje: Je tu léto a s ním každodenní holení

Ku*dička a pin*our: Označení genitálií, která Koule.cz nesnáší