12 intervalů, ve kterých vám přijde odpověď na vaši smsku a c co to pro vás znamená: 5 – 15 min = Jste docela vážení

Redakce

Za jak dlouho vám obvykle přijde odpověď na smsku? Nakolik si vás dotyčný nebo dotyčná váží?

  1. 3 – 60 sekund. To je okamžitá odpověď. Co děláme v životě okamžitě? Někoho políbíme nebo nedočkavě otevíráme vánoční dárky. Takže pro respondenta jste takovým dárečkem hodným políbení. To je jedna možnost. Druhá, že je to looser, co nemá žádný vlastní život. Zůstaňme tedy raději u možnosti číslo jedna.
  2. 5 – 15 minut. Jste docela vážení, dokonce možná víc než první kategorie. Osoba odepisující na vaši message si totiž nejprve odpověď promyslí a poté napíše bez otravných hrubek a překlepů.
  3. Půl hodina. Za půl hodiny vystydne na stole každé jídlo. Takže se k vám chovají jako studení čumáci a nechávají vás vychladnout. Dobré na tom je, že studené jídlo se ještě pořád dá jíst.
  4. Hodina. Buďme k sobě upřímní. Nejste příliš důležití. Každý seriál, co trvá 45 minut, je na tom lépe. Je také pravděpodobné, že jsou si vámi natolik jisti, že jim jejich komfortní zóna říká, nechť se před odpovědí podívají na nějaký ten seroš.
  5. 2 až 3 hodiny. Za tuto dobu se ozývají upracovaní korporátčíci, kteří mají zakázáno si na neustálé porady brát své mobily. Také se ozývají lidé, kteří si museli uklidit doma bordel. Tento interval je známkou toho, že jste důležití, protože dotyční si na vás udělali čas. Jste sice v prioritách za poradou a bordelem, ale to nevadí.
  6. 5 – 15 hodin. Jste důležití asi tak jako čekání na zpožděné letadlo letící pro turisty. A mezitím se uděje taková spousta věcí! Dá se například vyspat dobře nebo s někým.
  7. 15 a více hodin. I nejdelší porod je za 15 a více hodin u konce. Jste nedůležití. Spousta lidí odpovídá na smsky vlastně náhodou, poté, co na ně zapomněla. Chtěli vám odpovědět a pak jim někdo zavolal…
  8. 24 hodin. Za jeden den už možná ani vy nevíte, komu všemu jste posílali smsku. Buď vám někdo chce dát něco najevo anebo opravdu neměl signál. Jako v roce 2016 se tomu špatnému pokrytí dá věřit, že… (ha ha).
  9. 2 – 3 dny. Za tuto dobu se dá doletět na pivo z Prahy do New Yorku a zpět anebo dojít pěšky do Ostravy a už tam zůstat. Pro respondenta skoro neexistujete.
  10. Týden. Po týdnu je nevyndané prádlo v pračce zralé na vyhození. Takže asi tak.
  11. Dva až tři týdny. Starší občasní milenci, co si rádi vyhoví z důvodu nedostatečných příležitostí, si píšou v této frekvenci. Pokud to nejste vy, tak je tento interval hodně divný. Textovka, který dorazí za tři týdny, je známkou jisté neúcty k vaší osobě.
  12. Měsíc a více. Takové případy jsou velice ojedinělé a znamenají, že pro dotyčného jste něco jako láhev se vzkazem na moři. Nikdo neví, zda dopluje a ke komu.

Apple představil nový iPhone 7: V čem se liší od svých předchůdců a kolik vás bude stát?

iPhone 7 a Galaxy Note 7 v souboji: Jak dopadly?