12 věcí, u kterých nejvíc hrozí, že nám je někdo lohne: Zapalovač, hranolky, panictví…

Redakce

Není to ve vás, ale v těch předmětech a věcech. Vy jste slušně vychovaný / á. Nějaké ty štípnuté sladkosti v sámošce v dětství velkoryse přehlédneme. Jak je tedy možné, že některé věci denní spotřeby mizí častěji než jiné? Že by to bylo v ostatních lidech?

  1. Zapalovač. Drtí všechny statistiky “na vždy” vypůjčených věcí. A to prosím i u nekuřáků, když zázrakem nějakou “zažigalku” náhodou mají u sebe.
  2. Cigarety. Koupíte si celou krabičku. Dáte si jednu a zbude jich sedm. Kouzlo, na které by mohl být hrdý i Rumburak! Jmenuje se kouzlo davajek… o kterých nevíte.
  3. Drink. Myslíme tím skleničku s nápojem v baru. Otočíte se a je fuč. Může zato ta neviditelná paní, která roboticky a s přesností chirurga sbírá dopité i nedopité drinky. Nebo se prostě chce napít někdo zadarmo na váš účet, aniž jste si to domluvili. Můžete se zachovat stejně a hrát takové domino. Dostanete opar ze všech těch otisků rtů a vypijete stejně, jako kdyby se krádež nestala.
  4. Váš kluk. Otočíte se a je fuč. Všichni kromě vás věděli, že vám ho přebírá jiná…
  5. Vaše holka. Má smysl to rozvádět?
  6. Guma. Ta ve školní lavici…
  7. Gumička. Ta do vlasů. Autor článku to někde slyšel a tak to zde bez záruky uvádí.
  8. Hranolky. “Jééé, dáš mi jich pár?”. Většinou tahle hláška znamená něco mezi všechny hranolky a skoro všechny hranolky (ty úplně malé nejdou tak na odbyt, že).
  9. Stěrače. Omylem se to sem dostalo z článku ze Světa motorů z roku 1986, kdy se v tehdejší Čechii kradli i stěrače.
  10. Propiska. Už chápete, proč se na každém kancelářském stole válí nespočet propisek? Jsou všechny šlohnuté!
  11. Panictví. To se dá aspoň ukrást jen jednou.
  12. Dobrá nálada. Bohužel se krade velice často, někdy několikrát za den. Rada Koule.cz, jak si ji dobít: „Číst Koule.cz a chodit do fitka!“.

16 věcí, které nikdy neříkejte svým holkám, pokud nechcete být zabiti: Máš větší zadek než moje žena

14 věcí, co dělat místo hroucení se z rozchodu a plánování návratu