13 typů exotů, které potkáte na internetové seznamce: Nejhorší je zoufalec a sprosťák

Redakce

Některé seznámení je lepší vůbec neprožít. Pokud chodíte na seznamky, existuje vysoké riziko, že právě takové nepříjemné setkání zažijete. Následující seznam vám pomůže si udělat v protějšcích jasno.

  1. Blbeček z posilovny. Na profilu má jen fotky svých břišáků, které navíc nejsou zase tak dokonalé. Chce oblouznit tělem, nikoliv intelektem. Zvolte si ho jen v případě, že kromě činností spojených s fotkou už nic dalšího neočekáváte.
  2. Neznámý umělec. Jedná se o velmi mysteriózní osobu. Myslí si o sobě, že je strašně zajímavá. Není. Koho zajímá, že nemá vyplněné jméno a žádné další údaje? Fotku bude mít maximálně jen obrysovou a v pološeru.
  3. Slečna, co ukazuje víc, než jsme doufali. Je to obdobná osoba pána z bodu jedna. Většinou si udělala fake profil. Skrývá se za ní opravdový úchyl, kterého baví si hrát s lidskou nadějí.
  4. Umělec. Může se jednat o rozmazanou část tváře nebo krajinku. Majitel fotek chce, aby vypadal, že je někdo extra s uměleckým nadáním. Nutno podotknout, že takové profily mají úspěch. Nenechte se nachytat. O žádné umění se nejedná. Snad jen o manipulaci a narcismus.
  5. Lhář. Trpí bájnou lhavostí. Chlubí se různými věcmi. Kolik toho už v životě dokázal a kolik zná vlivných lidí. Působí podezřele dokonale. Na seznamce se samozřejmě ocitl jen náhodou.
  6. Perverzák. Hned v úvodu dá najevo, o co mu jde. Kvitujeme alespoň upřímnost. Pokud nemáte stejnou úchylku, nebude to nic pro vás. Profilová fotka většinou obsahuje osobu s mírně řečeno znepokojivým výrazem.
  7. Zralá filosofka. Nespleťte se. Může vypadat jako sexy šelma, ale první hlubokomyslná věta na ni prozradí, že si život dělá těžší, než je nutné. A vy přece na seznamce nejste kvůli komplikacím, ne?
  8. Podvodník / ice. Hned na začátku začne vyprávět dojemný příběh o strastiplném osudu. Moc neštěstí najednou může být podezřelé. Ve výsledku z vás chce jen vymámit peníze. Je to obdoba sňatkového podvodníka. Foto v těchto případech bohužel moc nenapoví. Chce to cit.
  9. Starší mladší. Ubírá si věk. Profilová fotka může být i deset let stará. Pozná se bezpečně při prvním setkání face to face. Pak už je to jen ztráta času. Tedy pokud nejste na starší.
  10. Věčně nespokojený. Pozná se podle toho, že vám vyjmenoval všechny věci, které nesnáší. Žádnou, kterou má rád.
  11. Sprosťák. Hned po úvodním kontaktu posílá fotky svého přirození. Mazat. Nabonzovat.
  12. Zoufalec. Je dlouho sám a někoho shání. Třeba i zvíře, hlavně když půjde rychle k němu domů. Pozná se podle toho, že se chce setkat hned po druhé větě.
  13. Raněná laň. Jedná se o slečnu, které ujíždí vlak. Teď se ho snaží dohnat a přehání to. Na profilu najdete tolik informací a fotek, že už nemáte náladu se o ní dozvědět nic dalšího.

8 důvodů, proč byste měli navštívit Portugalsko. Mořské exkurze vás nadchnou

8 úžasných triků s kokosovým olejem: Na co všechno ho použít?