13 věcí, co dělají ženy ve vaně kromě toho, že se myjí. Opíjejí se a divoce masturbují!

Redakce

Ženy ve vaně tráví hodně času a rozhodně ji nemají jen na mytí. Očista těla je pro ně většinou až na posledním místě. Zajímalo by vás, co slečny dělají ve vodě tak dlouho? To budete koukat.

  1. Minimálně deset minut si prohlížejí své nahé tělo. Zkoumají každý chlup i znamínko. Snaží se na něm vykoukat něco hezkého, aby si mohly říct, že nevypadají tak zle. Pokud se na své tělo dívají ještě dalších deset minut, jsou z nich najednou sexy kočky z časopisů pro pány.
  2. Filozofují samy se sebou o životě. Nakonec dojdou k tomu, že vlastně k ničemu nedospěly a začnou se možná konečně mýt.
  3. Představují si, jak pro ně konečně přijede vysněný princ na bílém koni. Nejlépe hned za nimi do vany.
  4. Minimálně patnáct minut dumají nad tím, zda si mají umýt vlasy dneska, nebo ne. Nakonec stejně dojdou k tomu, že se jim nechce a nechají to na zítřejší den.
  5. Vezmou si do vany své voděodolné hračky a divoce masturbují. Během toho si představují různé erotické až úchylné scénáře.
  6. Některé ženy si lehnou do horké vany a nedělají vůbec nic. Užívají si teplé vody a v hlavně mají naprosto vymeteno.
  7. Když leží slečny ve vaně, přemýšlejí, čím by se na tu chvíli zabavily. Nakonec se rozhodnou, že uspořádají svých několik desítek šamponů, masek na vlasy, holicích potřeb, krému a dalších serepetiček. Ovšem jen za předpokladu, že je mají umístěné v blízkosti vany.
  8. Pijí alkohol. Některé slečny vypijí ve vodě klidně i celou láhev vína. Nakonec tam usnou a pak jsou rády, že se v opilosti neutopily.
  9. Většina žen si ve vaně hlasitě zpívá. A hlavně falešně! Využívají toho, že je nikdo neslyší. Po chvíli je napadne, že jsou vlastně skvělé zpěvačky a mají chuť se přihlásit do SuperStar.
  10. Některé dívky si pouštějí ve vaně muziku tak nahlas, až tím naštvou sousedy. To je dámám v horké vodě ale úplně fuk.
  11. Zkouší, jak dlouho vydrží pod vodou. Pokud se jim jejich výsledek nelíbí, potápí se ve vaně celý večer, aby se v tom zlepšily.
  12. Ve své hlavě si představují, jak mučí lidi, kteří jim v poslední době lezou krkem. Některé z nich i chladnokrevně zavraždí.
  13. Některé ženy ve vaně přemýšlejí o své budoucnosti. Představují si ji růžově. Až z vody vylezou, poznají, že je všechno najednou úplně jinak.

Rozhovor s manželkou Řezníka: Nejvíc mě na něm štve, že smrká do ručníků

Manželský kvíz: Jak dobře se navzájem znají Řezník a jeho žena?