13 věcí, které ženy od mužů velmi rády slyší: „Miláčku, promiň je to moje chyba“ a „Pověz mi o tom vše“

Redakce

Je to tak jednoduché! A mužům to prostě ne a ne dojít. K podstatnému vylepšení celoplanetárních vztahů mezi pohlavími by stačilo, aby se pánové tvorstva trochu zamysleli nad tím, co říkají. Nebo vlastně neříkají dost často. Chlapci, přečíst a okamžitě aplikovat!

  1. „Neřeknu ti, jak moc jsi atraktivní a sexy. Ne proto, že si to nemyslím, ale proto, že ta slova nedostatečně popisují, co všechno k tobě cítím.“ Inteligentní muž tím říká, že pro něj nejste jen matrace a hezký obličej, ale zajímáte ho i uvnitř.
  2. „Pověz mi o tom víc.“ Bere váš život stejně vážně jako ten svůj.
  3. „Neříkám, že jsi dokonalá, ale nic bych na tobě neměnil.“ Miluje vás i s vašimi chybami. To je kompliment na každé ráno.
  4. „Zbožňuju tvoji povahu.“ Nenudí se s vámi a chce s vámi (rozumějte i s vaším tělem) zestárnout.
  5. „Nezajímá mě, co si myslí kolegové, přátelé ani rodiče.“ Zajímá ho jedině váš názor. Vybral si jen vás a ne okolí.
  6. „V těch šatech rozhodně nevypadáš tlustá.“ Nutno opakovat minimálně obden.
  7. „Že chrápeš mi, nevadí, připadá mi to roztomilé.“ Tuto milosrdnou lež je dobré si pamatovat i v obměnách typu skřípání zuby, vzdychání a houkání ze sna apod.
  8. „Líbí se mi, že tak hodně čteš.“ Pán vás respektuje a má pocit, že se od vás může ledacos naučit. Máte pro něj „sexy“ mozek.
  9. „Promiň miláčku, je to moje chyba.“ Pan Dokonalý to říká, i když oba dva víte, že to není pravda. Jde mu o to, aby krize vyšuměla co nejrychleji.
  10. „Jsem na tebe moc hrdý.“ Nemíní to jako poučování, nýbrž vás chce skutečně podpořit ve všem, co konáte. Bez podlézání.
  11. „ V tom a tom jsi opravdu nejlepší.“ Když to neříká jen o postelových výkonech, chce tím posílit vaše sebevědomí. Téhle duševní posilovny není nikdy dost.
  12. „Stejně jsem rád, že jsi v mém životě.“ Chytří pánové tím záhy uklidní každou domácí hádku.
  13. „Jsi krásná.“ Prosté a jednou týdně určitě vhodné. Nebojte se, ženu tato slůvka nikdy neomrzí. Když se přemůžete a přidáte i „Miluji Tě.“ budete opravdu cool.

Módní policie: Diana Kobzanová válí

Kráska má ošklivá znaménka po celém těle, ale nic si z toho nedělá