14 povolání, která můžou páry dovést až k rozvodu: Kolikaprocentní je šance, že vás podvede barman?

Redakce

Některá povolání jsou rizikovější než jiná. Je jasné, že mytí oken ve výškách je nebezpečnější než sedavá práce na poště. V partnerském soužití je to podobně. Koule.cz se pokusila odhadnout, při kterém zaměstnání vám ve vztahu hrozí rozvod více a při kterém méně. Koukněte na to.

  1. Trenér / ka ve fitnessu. Pracuje s vaším tělem, vy zase vidíte to jeho / její. O krůček dál je matrace s nápisem nevěra. 46% riziko nevěry.
  2. Novinář / ka. Neustále potkává nové lidi a spoustě z nich se po rozhovoru prostě nedá odolat. 43% riziko nevěry.
  3. Tanečnice / ník. Podobně jako trenér má v předmětu podnikání práci s tělem. A vzhledem k tomu, že na některé tanečky jsou potřeba dva, je obvykle poměrně rychle vymalováno. Nebo spíš domalováno. 42% riziko nevěry.
  4. Masér / ka. Opět to tělo. Jakmile se ukazuje a pak hněte, je to k nevydržení. A některé salóny odhrnují i ručník. 40% riziko nevěry.
  5. Barman / ka. Opije vás a ráno se probudíte pod nebo bez prostěradla. Což na faktech minulé noci nic nemění. 38% riziko nevěry.
  6. Psychiatr, terapeut / ka. Je tak empatický / á, že vás celý dojatý začne objímat. Proč to neoplatit, že? 33% riziko nevěry.
  7. Recepční v hotelu. Pokud je to žena, má neustálý přísun nových mužů. Jeden z nich ji nakonec sbalí. Pokud je to muž, nakonec sbalí jednu, která do hotelu zavítá jako host. 36% riziko nevěry.
  8. Operátor / ka call centra. Víte kolik tisíc čísel (lidí) musí obvolat? 28% riziko nevěry.
  9. Uklízečka. Když už je u vás doma 26% riziko nevěry.
  10. Kuchař / ka. Láska prochází žaludkem 27% riziko nevěry.
  11. Sériový vrah. Není zahrnut do odhadu. Kdyby byl, tak 50% namísto nevěry je rovnou pohřeb.
  12. Pilot letadla. I když má zjevný zájem o letušky, kupodivu se nerozvádí. Co se stane ve vzduchu, zůstane ve vzduchu. 20% riziko nevěry.
  13. Herec / čka. Některé role vyžadují, aby se do nich lidé opravdu položili. Když hrajete něčí milenku, tak to bez opravdového sexu nebude působit věrohodně. 49% riziko nevěry.
  14. Zemědělec. Jak Koule.cz už dříve informovala, je připoután ke své hroudě a na blbiny nemá čas. Takže 0% riziko nevěry. Pokud by přece jen dostal chuť na zálety, panímáma může žárlit leda tak na jeho milenku v kozím chlívku. Eh.

18 důvodů, proč se vdát za zemědělce: Budete na něj hrdá, krmí totiž planetu a nechodí na porady

4 bláznivé věci, které o sobě manželé nevěděli před svatbou. Tomu neuvěříte!