14 věcí, které se zaručené stanou, když se pokusíte o sex v autě

Redakce

Dělat to neustále v jednom a tom samém pokoji na té samé posteli, byť pokaždé s někým jiným, je pěkná nuda. Dejme sexu v autě šanci. Koule.cz vám předtím navrhuje si uvědomit, co se při kopulaci na kolech může stát.

  1. Bude to stísněné. Je to samozřejmá pravda, ale je dobré si to uvědomit. Pokud při sexu upažujete, tak v autě na to zapomeňte. Roztáhnout nohy ovšem trochu můžete (ono to bez toho jde poněkud blbě).
  2. Nebezpečí vzrušuje. Zejména potenciální prvek vyrušení nebo představa různých typů slídilů a voyerů. Je to návykové. Známé jsou případy, kdy si páreček pravidelně odskakoval do autíka zaparkovaného před domem. K velké radosti sousedů z celé ulice.
  3. Masturbace sólo v autě není tak atraktivní jako masturbace ve dvou a vícero.
  4. Když vás chytí při činu, bude to zážitek, na který se hned tak nezapomíná. V místní komunitě už budete napořád za menší či větší úchyláky, co nemohli počkat, až si to rozdají doma.
  5. Ruční brzdu je opravdu výhodné před akcí zatáhnout. Při akci pak platí nesahat. Pojišťovny nejsou na kuriózní škodní události moc zvědavé, nehledě na to, že můžete i někoho přejet (neplést si s přefiknutím).
  6. Sex v autě většinou nepřekoná vaše očekávání. Takže je lepší žádné nemít. Ještě jednou: žádné.
  7. Trvá delší chvilku, než najdete správnou pozici nebo sedačku.
  8. Představa vyčištěného auta po sexuálním sblížení je naivní. Vždy se najde pasažér, který den poté s vyvalenýma očima opáčí: „A tohle je jako co???!.“.
  9. Velké neshody až ochabnutí působí nedohoda nad teplotou. Jeden účastník chce otevřené okénko a druhý puštěné topení.
  10. Po sexu v autě se posádka cítí jetě. Řidič navíc musí pátrat po původní pozici zpětného zrcátka (pokud ho někdo neukopl).
  11. Věc,i co se dají utrhnout, se při sexu v autě zákonitě utrhnou.
  12. Nedoporučujeme začínat se sexem na zadní sedačce s nejlepším kamarádem vašeho přítele. A to v případě, že na té přední na místě řidiče sedí právě on. Většinou přítele chytne amok a zabije vás všechny.
  13. Náhodní pozorovatelé budou přesvědčeni, že je to zálet. Proč jinak parkovat v lesíčku? Dá se to obejít zaparkováním před obchoďákem. Pak si budou o vás rozhodně myslet něco jiného (nastane situace z bodu 4).
  14. Náhodní pozorovatelé budou také přesvědčeni, že se v autě odehrává vražda. Sex je holt boj. Alespoň z dálky. Tak a jste podle Koule.cz bezvadně ready!

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)