15 osvědčených rad, jak mít sex v jakémkoliv autě: Dobře zaparkujte a zadýchejte si tam

Redakce

Důvody, proč praktikovat sex v autě, jsou dva. První je, že to prostě nemáte kde jinde dělat, a druhý, že vás to tam takhle prostě baví. Pokud se v důvodech najdete, čtěte dál. Návod je odzkoušený, ale má možná mezery, autor je jen člověk. Rady jsou pro heteráky i ostatní.

  1. Pro úspěšný sex v autíku je třeba dobře zaparkovat. Míníme tím stranou od lidí. Nejste tu pro diváky (pokud to zrovna není váš fetiš), nýbrž kvůli tomu onomu.
  2. Zakryjte okna. Můžete na to použít oblečení, které při aktu stejně moc neužijete (teda až na sexy prádélko).
  3. Zadýchejte si to tam. (neplatí, pokud disponujete kabrioletem) Pěkně to umocní pocit falešného soukromí na veřejnosti, jak uvnitř, tak směrem ven. Pozor, zadýchaná okénka jsou červeným hadříkem, že se uvnitř něco pěkného děje…
  4. Když už na vás zaťukají strážci pořádku, buďte pokorní. Vyřeší to většinou laškovnou domluvou, když zjistí, že sex je konsensuální. (dobrovolný)
  5. Vyčistěte si ho. Auto přece. Nikdo to nechce dělat v bordelu a být ušpiněný od historických zbytků fastfoodu a předchozích záletů.
  6. Běžný sedan. Doporučujeme zadní sedačky, je to pohodlné až na trochu míň místa nad hlavou.
  7. Malé auto, dvoudveřové, kulaté jako brouk. Používejte madla a držte se, čeho můžete, v malém prostoru se jinak divně zakloníte.
  8. Kombík. Nejlepší volba, ale kde ho jinde sehnat než od taťky podnikatele…
  9. Rodinné SUV. Taky super. Někteří nemají tolik prostoru na dovádění ani u sebe doma. Vhodné taky pro záletníky, co šetří a nechtějí platit za hodinový hotel.
  10. Sporťák. To je pro ohebné lidi, co se oba vejdou na jednu sedačku. Pozor na různé páky a páčky… Na druhou stranu je to opravdový ku**olap.
  11. Kabriolet. Nevýhodou je, že je do něj vidět, výhodou zase nespočetné variace poloh a možnost si odskočit nebo rovnou utéct do lesíčka. Podobně na tom je pickup.
  12. Je třeba myslet na to si po koitu vzájemně pomáhat s oblečením. Je to známkou elementárního slušného vychování, navíc můžete být vyčerpaní.
  13. Smiřte se s tělními tekutinami na palubce. Tak to holt je.
  14. Ukliďte po sobě. Autor článku takhle jednou vozil otisk paty na předním skle ještě půl roku poté. V autě z půjčovny to nikdo taky neocení.
  15. Odvezte milou / milého, kam potřebuje. Opět je to slušnost a počátek dalšího potenciálního sexování.

Populární česká fitnesska Zuzka Light: Točila porno!

5 mýtů o sexu, které vám musíme vyvrátit. Podívejte se pravdě do očí (a nejen tam)