16 problémů, které pochopí jen holky s velkými ňadry aneb život s obřími melouny není žádná sranda

Redakce

Máte bujný dekolt? Pak vás jistě trápí spousta problémů, které ostatní absolutně nechápou. Pojďte je sdílet s námi.

  1. Velice obtížně sháníte plavky. Vždy si musíte kupovat zvlášť spodek i vrch. Mimochodem vrchní část plavek máte vždy o několik čísel větší, než tu spodní. Někdy bohužel už ani vaši velikost v obchodě nemají.
  1. Bojíte se, že až otěhotníte, ňadra se vám ještě zvětší. Oprávněně se můžete domnívat, že vám zvětšující se prsa zlomí záda. A to už asi fakt nepřežijete.
  1. Vždycky se najde nějaký dobrák, který si neodpustí pitomý vtípek na účet vašich prsou. To tak prostě je.
  1. Za kvalitní podprdy utratíte majlant, protože vaši velikost mají zřídkakdy. Často si ji musíte nechat udělat i na míru. A to už vážně něco stojí.
  1. Ostatní ženy vás pomlouvají, protože vám závidí vaše poprsí. Myslí si totiž, že dokážete ulovit každého chlapa na planetě. Opak je ale pravdou.
  1. Jako každá žena chcete mít milého, ohleduplného a milujícího muže, který vás bude mít rád kvůli tomu, jaká jste uvnitř. Pro vás je velmi těžké někoho takového sehnat, protože všechny muže zaujme jen vaše poprsí a to ostatní už je moc nezajímá.
  1. Když si lehnete na záda, prsa se vám rozplácnou do stran. A to není sexy.
  1. Sport je pro vás velice obtížný. Hlavně běh. Když utíkáte, prsa vám skáčou až pod bradu. Mnohdy je to bolestivé, pokud nemáte kvalitní a sportovní podprsenku. To je důvod, proč to se sportem zabalíte ještě dřív, než začnete.
  1. Při sexu se muži neustále zaměřují jen na vaše prsa. Pro ně na vašem těle neexistují jiná místa, která by stála za pozornost. Třeba klitoris. A to je k vzteku!
  1. Okolí si myslí, že váš titul a pracovní úspěchy vám přinesl jen váš dekolt. Ani ve snu je nenapadne, že jste si tyto věci musela sama vydřít stejně jako ostatní.
  1. Občas se cítíte jako hroch a někdy máte podezření, že tak i vypadáte. Nebojte!
  1. Nemůžete na sebe sehnat nějakou normální podprsenku, která by vám padla. Buď si musíte pořídit velkou babičkovskou, nebo extra sexy, která vám vaše prsa ještě zvětší. Div, že vám z ní vnady nevypadnou.
  1. I přesto, že nejste zrovna Miss XXL, kvůli vaším prsům nebudete nikdy vypadat úplně štíhle. Obrovská ňadra na vás všechno opticky zvětšují.
  1. Nikdy nemůžete spát na břiše, ačkoli po tom toužíte. Není to pro vás pohodlné a někdy to i bolí.
  1. I když si na sebe vezmete rolák, stejně pořád přitahujete pozornost mužského i ženského pohlaví. Velká prsa se prostě nedají zakrýt.
  1. Občas vás vaši známí otravují otázky typu: „Přemýšlela jsi už o zmenšení prsou?“ nebo „Nebolí tě z těch melounů záda?“ Jasně, že jste o tom někdy přemýšlela a záda vás fakt někdy bolí. Co je to za blbé otázky?

16 aktivit pro osobní relax: Uvolněte se, prosím! Poradíme vám jak

10 příznaků, že jídlo a láska prochází žaludkem (odpozorováno u vedlejšího stolu)