16 věcí, které byste měli vědět, než si začnete s holkou, která prokrastinuje

Redakce

I když vám každá prokrastinátorka řekne, že hledá harmonii a klid v duši pro sebe i vás, její chování je pěkně otravné. Je možné se na to v rámci možností připravit.

  1. Stejně jako u všeho ostatního, bude odkládat vám sdělit, co k vám cítí. Uvědomte si ale, že ona to nebere jako ošklivou hru. Jen čeká (až na poslední možnou chvíli než se opravdu na*erete), aby vám to řekla. Proč? Je to přirozenost lidí, co všechno odkládají.
  1. Bude jí trvat nekonečně dlouho, než s nějakým vaším návrhem bude souhlasit. Ví, že před vámi už prokrastinuje s tisíci dalšímy návrhy jiných. Většinou na ty vaše řekne nakonec ano, protože vás má ráda a ostatní přece můžou počkat.
  1. Očekávejte, že slečna bude mírně řečeno multi-task. Pozve vás k sobě domů, to ano. U toho ale bude dodělávat projekt do práce, žehlit, dívat se na telku a v rámci možností řešit něco s máti. Když tohle všechno dodělá, nemáte vyhráno, ještě jsou tu další nedodělky. Svažte ji a konejte. (vrrr)
  1. Nikdy na ni netlačte. Pod tlakem odloží malé, natožpak zásadní životní rozhodnutí.
  1. Pozdě bude chodit téměř vždy. Nemůže si pomoci. Začne s přípravou jakžtakž včas, nicméně se jí to vždy nějak vymkne z rukou. Sorry.
  1. Nikdy nechoďte na návštěvu k ní neohlášeně. Vzhledem k tomu, že úklid samozřejmě (vy)prokrastinuje, je lepší už pro vaše zdraví (psychické) se ohlásit minimálně půl hodiny (dne?) předem.
  1. Na sms a volání odpoví s menším zpožděním. Pár hodin je normálních.
  1. Překvapí vás s mnoha fantastickými akčními nápady na trávení společného času. Polovinu z nich ale společně doslova proležíte na gauči. Objetí a další mazlení se nevylučuje.
  1. Vyznává pořekadlo: “Pokud to není rozbité, nespravuj to.” Pokud to rozbité je, ona určitě vydrží do mezní krajnosti, kdy to ještě spravovat není třeba. Uvědomte si, že to aplikuje na vše v životě. Má to i své výhody. K vám bude tolerantní. (to si myslíte, ve skutečnosti jen prokrastinuje a vůbec tolerantní není)
  1. Když začne mít pocit, že OPRAVDU něco musí dodat, dodělat, prostě dokončit, radši jí jděte z cesty. Manická fúrie, do které se v tyto okamžiky přemění, je nebezpečná. Nebojte se, nevydrží to dlouho a opět začne bezstarostně odkládat.
  1. Bude vaším nejoddanějším posluchačem. Ne, není to dar z nebes, pouze v tu chvíli zase něco odložila.
  1. Holky prokrastinátorky jsou věrné, další vztahy raději odloží. Pozor, odložen můžete nakonec být i vy.
  1. Holky prokrastinátorky se k něčemu (vám) zavážou, až když nemohou jinak. Nejsou povrchní i přes takový první dojem.
  1. Zdají se, že jsou zároveň úplně relaxované a zároveň nervní. (protože prokrastinují) Zvykněte si. Nemyslí to zle.
  1. Její noční můrou je nedodržení slibu, že něco vykoná. Problém je, že takových věcí prostě slíbí víc, než je možné splnit.
  1. Není to líná holka. Jen si toho bere moc. Je spontánní. Není ovšem jasné, zda se zrovna nevyhýbá něčemu jinému.

26 věcí, které jste mohli zažít na rande v 80kách

Proč na vás ostatní žárlí? Zjistěte to podle svého znamení