3 otázky pro Vladimira 518. Co nám rapper prozradil?

Redakce

Ve svém velmi nabitém programu si na web Koule.cz udělal čas rapper Vladimir 518. Ptali jsme se ho samozřejmě na turné Rapmasters, se kterým teď s ostatními rappery a dalšími umělci objíždí Českou republiku.

Čí to byl nápad jet na Rapmasters, uspořádat to?

To už je absolutně nedohledatelné. Mluvili jsme o tom už u založení labelu, že spolu musíme jet na turné. Spíš se to teď nějak dalo dohromady a složili jsme to.

Nemohli jsme chybět na koncertě Rapmasters v Praze, byla to bomba, Jak jste si to ale užili vy? Splnilo to vaše očekávání?

My jsme prožili naprostou extázi. Co bylo cítit z publika, jsme prožili i my na stagei. Bylo to neuvěřitelné. A je zajímavé, že teď jsme hráli ve Zlíně a tam ta interakce byla mnohem menší s tím publikem. Myslím, že nás tam to publikum asi nechápe. A je zajímavé, že když hrajeme v Praze, tak cítíme, že nás ti lidi fakt chápou. A my chápeme je a ten vztah je strašně dobrý a intenzivní. V Čechách to ještě tak nějak funguje, na Moravě je to mnohem horší. Ti lidi si to asi vykládají úplně jinak, než my to myslíme. Jim přijdou divné nějaké kroky a nám přijdou divné jejich reakce. Takže Praha byla prostě fantastická.

V Praze jste hráli hit Praha. Hrajete ho i v ostatních městech? Nejsou tam kvůli tomu lidi naštvaní?

Nejsou, oni ji mají rádi.

Témata:,