3 x sport: Není důležité vyhrát, ale dobře u toho vypadat!

acupofstyle

Sezóna běžců, cyklistů, bruslařů, ale i domácích sportovců, kteří si rádi zacvičí večer po práci nebo ráno před odchodem do školy, je tu. Pokud vám chybí výbava nebo potřebujete něco pěkného na sebe pro motivaci, koukněte se po inspiraci v dnešním článku. Vybrali jsme pro vás tři top trendy ve sportovní módě. A nebojte, letos sportovní kolekce najdete ve spoustě obchodů a za rozumné peníze. Zkrátka: Nejvyšší čas oblíbit si cvičení a cítit se při něm pohodlně a krásně.

Růžová

Ani s vysportovanou postavou se nemusíte vzdát ženskosti. V módě jsou výrazné odstíny růžové a oranžové, stejně jako květované potisky. Věřte, že pozitivní barva vám dodá i pozitivní myšlení a motivaci do cvičení. Stačí už přidat jen hudbu do uší a můžete začít!


Podprsenka – Reserved|bunda, podprsenka, legíny – F&F|triko, podprsenka – H&M

Potisky

Pro ty, které se nebojí trochu divokosti a pohledů ostatních, je tu několik variant šílených potisků. Geometrie, galaxie, na výběr je z celé řady variant. Stačí dodržet pravidlo střídmosti v ostatních kouscích, které do outfitu zkombinujete, a máte oblečení, za které se nemusíte stydět ani po cestě do fitka.

 

Legíny, kraťasy, podprsenka – F&F| legíny, kraťasy, legíny – H&M| podprsenka – Nike

Šedá

Pokud jste se ve výrazných kouscích výše nenašla a raději se schováte do davu, je tu pro vás šedá! Odstíny šedé stačí zkombinovat s výraznějšími doplňky a super outfit je na světě. Tuto sezónu nešlápnete vedle s šedou melange, která vypadá dokonale v kombinaci s neonovými barvami ať už na podprsence, v čelence do vlasů nebo na botách.

 

 

 Bunda – H&M| podprsenka, legíny – New Yorker| kraťasy, podprsenka – H&M