4 bláznivé věci, které o sobě manželé nevěděli před svatbou. Tomu neuvěříte!

Redakce

Některé páry jsou skutečně bláznivé. Jedni se sebe zamilují na první pohled a hned se hrnou do chomoutu, aniž by o sobě něco navzájem věděly, druzí jsou spolu naopak řadu let a stejně mezi sebou najdou věci, které pro ně zůstaly doposud tajemstvím. Připravili jsme pro vás zpověď čtyř jednotlivců po několika měsících manželství. Budete koukat!

  1. „Moje žena odmítá kadit se zavřenými dveřmi. Nechce použít jakoukoli ventilaci či větrák. Předtím jsem o tom nevěděl. Měli jsme malý byt, tudíž se dveře neustále zavíraly, protože to jinak všude smrdělo. Nyní však máme dvě koupelny, takže víc místa a ona nechává otevřeno,“ postěžoval si Cory (32) z Fort Lauderdale.
  2. „Zjistila jsem, že můj manžel nechce děti. Řekl mi to tři týdny po naší svatbě. Samozřejmě, že jsme se o dětech bavili, ale nikdy neřekl, že je nechce. Byli jsme spolu dlouhých šest let a dával mi vždy najevo, že má o děti zájem, proto by mě to nikdy nenapadlo. Bohužel jsem ho ani po dlouhém přemlouvání nedokázala přesvědčit a upadla jsem do šílených depresí. Věděla jsem, že mi zbývá jediná možnost. Odejít. Nikdy by mě nenapadlo, že se budu pár měsíců po svatbě rozvádět, ale nyní jsem velmi šťastná,“ svěřila se Liv (33) z Toronta.
  3. „Moje manželka neuměla zavíčkovávat různé věci. Jar, šťávu, zubní pastu či roztok na kontaktní čočky a další věci. Na nic z toho prostě neuměla dát závit, což mě dost rozčilovalo. Musel jsem být přísný a nepříjemný, jinak by to dělala pořád,“ řekl Paul (55) z Ohia.
  4. „Zjistil jsem, že moje žena byla narkomanka. Poznal jsem ji na střední škole. Tehdy jsme spolu kouřili trávu, ale nic těžkého. Její maminka byla nemocná a brala spoustu uklidňujících pilulek. Později se ukázalo, že je své matce brala a sama je v nadměrném množství užívala. Dlouho svou závislost skrývala, až nakonec ode mě a mé dcery utekla, protože se cítila svázaná. Myslel jsem si, že ji znám, ale neznal jsem. Drogy lidi opravdu ničí,“ svěřil se Larry (55) z Los Angeles.

Fotky ze svatby ruských zbohatlíků: Tyto šaty stály milion korun

Svatební šaty od českých návrhářů? Žádná ostuda, ale originalita a kvalita!