4 celebrity, které nenávidí role, díky kterým si je pamatujeme

Redakce

Jako herec se musíte stylizovat do různých postav. Některé celebrity však mnoho rolí, ze kterých si je třeba my pamatujeme, nenávidí. Pojďme se podívat, kteří to jsou...

  • Robert Pattinson nesnáší Edwarda ze Stmívání. Sám o tom dokonce promluvil v jedné show: „Je to ten nejabsurdnější člověk… Čím víc jsem četl scénář, tím víc jsem ho nenáviděl. Ještě k tomu všemu je to sto osm let starý panic.“ Kdo ale Edwarda nemiloval? My rozhodně jo!
  • Kate Winslet není spokojená s tím, jak zahrála Rose v Titaniku.  Kate Titanik miluje, ale není nadšená z toho, jaký výkon předvedla při hraní Rose. Když se ohlídne zpět, říká si prý: „Opravdu, opravdu? Udělala jsem to takhle? Panebože, dokonce i můj americký přízvuk nemůžu poslouchat. Je to hrozné.“ Herci mají jednoduše tendenci být sebekritičtí. Přitom za Rose dostala několik filmových nominací a cen.
  • Blake Lively není ráda za to, jakým byla Serena v Gossip Girl člověkem. V jednom z rozhovorů Blake uvedla, že role Sereny v Gossip girl byla někdy opravdovým bojem. „Je to divné, když si lidé myslí, že vás znají dobře, ale není to tak,“ řekla Lively. „Nebyla bych hrdým člověkem, kdybych někoho zdrogovala, zastřelila a spala s přítelem své kamarádky,“ dodala.
  • Megan Fox říká, že Transformers nezobrazuje všechny její herecké schopnosti. Hvězda prvních dvou dílů Transformers v rozhovoru řekla: „Nemohu o filmu říct ani jedno křivé slovo, protože nastartoval mou kariéru a nabídl mi více rolí. Všichni, kdo film ale viděli, tak vědí, že tam nejde moc o hraní. Ale byla to legrace, když se zakřičelo „akce“, tak jsem většinu času křičela a tak dále…“

Video: Mrkněte se na trailer k nové Bridget Jones

Filmy natočené metodou found footage, znáte je?

Témata:,