4 filmy, které si musíte pustit, když jste zrovna pod vlivem omamných látek

Redakce

Chystáte se to společně s přáteli pořádně rozjet? Pusťte si u toho několik filmů, během kterých se vlivem omamných látek nebudete moci přestat smát. Tady jsou!

Zahulíme, uvidíme (2004). Snímek natočil režisér Danny Leiner. Hlavní hrdinové Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) jsou dva úplně rozdílní kamarádi, kteří však zásadní okamžiky svého života prožívají společně. Oba se zhulili a rozhodli se, že si dají něco k snědku. Vyrazili do skvělé hamburgrárny do White Castlu. Kdo by čekal, že pro mě bude výlet pro jídlo tak náročný? Kamarádi pod vlivem omamné látky zažijí různá dobrodružství. Dostanou se do příjemných situací, ale i do velkých potíží. Dokonce jim půjde i o život. Vy si jejich cestu náramně užijete, protože je plná senzačních vtipů, které vás rozesmějí. Film Zahulíme, uvidíme má mimo jiné další dvě pokračování, která ale už nejsou tak dobrá.

Apokalypsa v Hollywoodu (2013). Film natočili herci Evan Goldberg a Seth Rogen. Apokalypsa v Hollywoodu je šílená komedie o hercích, kteří hrají sami sebe. Vystupují tam Seth Rogen, James Franco nebo Craig Robinson a další. Mimo jiné se ve snímku na chvíli objeví Rihanna nebo Emma Watson. Parta herců se sejde na kolaudačním večírku u jednoho z nich. Najednou však celý Hollywood začne hořet a země se propadat. Biblická apokalypsa je na blízku. Lidé pomalu umírají, dokonce i Rihanna spadne do velké díry. Přežije jen pár jedinců, kteří se ukrývají ve velké rezidenci u jednoho z nich. Partě herců dochází zásoby jídla a pití, ocitají se ve velkém ohrožení života. Musí se s tím nějak vypořádat. Děj snímku se zdá být poměrně jednoduchý. Jde v něm však o to, že si herci dělají legraci sami ze sebe. Nejdříve se chovají tak, jak je prezentuje veřejnosti bulvár, užívají si a berou drogy. Chovají se jako pohodáři, přesně tak, jak si je představují jejich fanoušci, ale v situaci, kdy jim jde o život, se změní. Ukáží všechny své špatné vlastnosti, jednoduše si ze sebe utahují. Ukazují sami sebe v karikaturní rovině. Zaručujeme vám, že se u tohoto snímku nudit nebudete. 

Pařba ve Vegas (2009). Film natočil režisér Todd Phillips. Ve snímku Pařba ve Vegas se čtyři kamarádi rozhodli zapít to, že jeden z nich se za dva dny žení. Rozlučka se svobodou však vždycky nemusí dopadnout podle plánu. Ve filmu rozhodně nedopadla. Ráno se tři z nich vzbudí, pokoj vypadá jako po výbuchu, najdou v něm dokonce tygra… Ani jeden z nich si nic nepamatuje. A nejhorší je, že nemůžou najít svého čtvrtého parťáka, který se má za chvíli ženit. Z tohoto důvodu se ho vydají hledat a během toho se rozpomínají, jaké nadělali průšvihy. S partou kamarádů si užijete kupu legrace a budete si přát, abyste pod vlivem omamných látek zažívali podobné dobrodružství jako oni.

Samotáři (2000). Snímek natočil režisér David Ondříček. Česko-slovinský film Samotáři pojednává o osudech mladých lidí, kteří se různými způsoby snaží vyznat sami v sobě. Hlavním hrdinům zkříží život několik dalších postav život. Notná dávka černého humoru vás dostane. Na Samotáře se můžete dívat hned několikrát a stejně vás ten film neomrzí. Z tohoto snímku vzešla i legendární hláška: „Počkej, počkej, nech to, to je skvělá muzika, co je to za muziku?“ „To je státní hymna, ty vole.“ U tohoto snímku se budete královsky bavit.

17 zajímavých faktů o známých hororech, které jste (asi) nevěděli

Galerie: Hororové plakáty k filmům o Harry Potterovi