4 nejlepší vánoční drinky, které zahřejí. Můžete si je udělat i doma

Redakce

Kromě jídelních delikates bychom neměli zapomínat ani na sváteční přípitky. Drinky můžete vytvořit i sami doma. Poradíme vám, jak na ně.

  1. Vaječný koňak. Budete potřebovat půl litru rumu, šest žloutků, jednu plechovku salka, jednu plechovku Tatry Grand a jeden vanilkový cukr. Vše musíte smíchat a promixovat. Na závěr slijte do lahví a podávejte, jak uznáte za vhodné.
  2. Gin Bombay Sapphire a Tonic. Co do něj? 4 cl Bombay, 6cl toniku, limetku nebo okurku na ozdobu a led. Vysokou sklenici naplníme ledem a na ten nalijeme Bombay a dolijeme tonikem. Poté promíchat. Na závěr drink ozdobíme plátkem limetky.
  3. Jack a Apple.  Na tuto vánoční pochoutku potřebujeme jablečný džus, Jack Daniel´s Tennessee Whiskey, led a limetku pro lepší vzhled. Postupujte tak, že naplníte sklenici ledem, přidejte 4cl Jacka Danielse a dolijte jablečným džusem.
  4. Aperitiv Koo Koo. 2cl kaktusového džusu, 1,5 deci růžového vína, 1cl okurkového sirupu. Vložte do shakeru led, okurkový sirup a kaktusový džus, vše důkladně protřepte. Na závěr vše nalijte do skleničky, přes lžičku nalijte víno, ať je drink hezky barevný. Přidejte brčko a limetku.

10 věcí, které jsou na Vánoce důležitější než dárek pod stromkem: Sentimentalita, chlupaté ponožky i svářo

8 rad, co dělat, abyste přežili Vánoce: Sexujte, neuklízejte a cpěte se