18 mýtů o sexu, kterým ještě příliš mnoho lidí věří: Orál je bezpečný, HIV pozitivní nemohou být matkami a další žvásty

Redakce

Doba, v níž žijeme, nahrává stupiditám a víře v ně. Zatímco tvrdá fakta zůstávají stranou v zapomnění, z nepřesností se pomalu, ale jistě stávají falešné pravdy. U sexuální tématiky to platí dvojnásob a mylná přesvědčení mohou být nejen zoufale trapná, nýbrž i nebezpečná.

  1.  Každý muž může udržet své koně na uzdě. Do vínku je některým dána předčasná ejakulace a kontrolovat ji lze jen léky. Takže cvičení ať fyzické, či mentální v takových případech nepomáhá.
  2. Bude to krvavá lázeň. Právě že nebude. Při prvním průniku krvácí méně než polovina žen. Je to individuální a záleží na faktorech jako vzrušení (ano, pánové) nebo lubrikace.
  3. HIV je pro dvacetiletou osobu rozsudkem smrti. Ve skutečnosti je velká pravděpodobnost, že budete žít dalších 50 let. Pokud máte to štěstí a žijete v cicilizovaném světě, kde můžete pravidelně podstupovat patřičné retrovirální léčby. (mno zrovna chutný koktejl to ale není)
  4. Erektilní dysfunkce postihuje starší muže. Mýlka. V některých zemích je až čtvrtina postižených netrvrdolínů mladší 40 let.
  5. Orální sex je bezpečný. Jen s tím, že nechráněný může posloužit k přenosu pohlavních nemocí ve verzi muž i žena.
  6. Svatební den končí úžasnou svatební nocí. Podle výzkumů až 70 procent dne D končí totálním vyčerpáním hlavních zúčastněných. Takže se kopuluje až později.
  7. Z velikosti penisu v klidovém stavu se dají přímo usuzovat na jeho rozměry ve stavu ztopořeném. Tak a máte to. Prostě to vždycky je překvápko. (větší nebo menší)
  8. Sex před vrcholovým sportovním výkonem škodí. Ne, nestačíte přitom spálit dost kaloriíí a argument, že se nebudete soustředit, by platil na úplně všechna rozptýlení, třeba knížky.
  9. Afrodisiaka fungují. Podle lékařů selen z ústřic a čokoládky funguje jen u osob, jenž ho mají nedostatek. Takže zdraví lidé už prostě nadržení jsou.
  10. Když má muž orgasmus, ejakuluje. Jsou to dva rozdílné procesy. Je možné mít jedno bez druhého. Fakt.
  11. Ženy si představují, že jim to dělá Ryan Gosling (nebo jiný alfasamec). Pořadí většiny ženských představ je jiné: dělat to neznámém místě, provozovat orál, být masturbována, zažít dominanci, být svázána a podílet se na grupáči. Platí i pro vás?
  12. Když ji neuděláte bušením do vagíny, je třeba bušit lépe. Většina žen potřebuje jakous takous simulaci klitorisu a jinak se prostě neodbaví. Komunikace je základ.
  13. HIV pozitivní nemohou být matkami. Jde to, je jen třeba dodržovat lékařská doporučení a pak se narodí zdravé bejby.
  14. Mít přátelství s výhodou nakonec poškodí kamarádšoft anebo vyústí v romanický vztah. Ne. Dvě třetiny sexuálních přátel tvrdí, že se naopak jejich kámošení zlepšilo. A jen každé desáté končí láskou.
  15. Pravidlo sexu na třetí schůzce. Je to spíš na 9. až 18. schůzce. Ale můžete je všechny narvat do jednoho týdne.
  16. Při jejích dnech nemůže otěhotnět. Ale kdepak. Záleží na tom, kdy žena ovuluje. Pokud je tomu tak třeba třetí den cyklu, tedy ještě v době menstruace, otěhotnět může.
  17. Když to má muž rád do zadku, je automaticky homosexuál. Ne nutně. Jen má rád svoji prostatu a okolí víc než cokoli.
  18. V manželství se už nemasturbuje. Naopak ještě víc a nejen odděleně.

16 způsobů, jak si v roce 2016 víc užít sex: Milovat se jen kvůli finále je jako vědět, jak dopadne film o Titaniku (blbě)

10 nejlepších míst, kde si můžete v zimě užít sex