5 barev, ve kterých na jaře zazáříte

acupofstyle

Že je bláznivé nosit na jaře černou? A žlutá že se k ničemu nehodí? To jsou všechno omyly! Nicole z blogu A Cup Of Style vám v pěti kolážích ukáže, že ani černá, ani žlutá si tohle jara nezaslouží zatracení. Zelenou má u nás i bílá, růžová a světle modrá. Inspirujte se!

Bílá

I když může asociovat spíš sníh a zimu, je bílá jedním z největších letošních jarnich trendů. Pokud vám přijde nepraktická, moc zářivá nebo obyčejná, hoďte podobné starosti za hlavu. V obchodech aktuálně najdete spoustu elegantních a rafinovaných kousků, které z vás udělají bohyni. Nebojte se kombinace bílá na bílou či kontrastních černých doplňků.
Top: H&M, overaly: Topshop

 

Ledově modrá

Světlounce modrá může být v některém podání výraznější než její sytá verze. Vzbuzuje klid a čistotu a dodá šmrnc každému jarnímu outfitu – je totiž poměrně nevšední a ne každý si na ni troufne. Možná je to proto, že si v ní lidé připadají bledě. Pokud jste tmavší typ nebo se vám podaří nachytat trochu sluníčka, nebojte se jí. Rozzáří vás!
Šaty: Topshop, boty: Aldo

Žlutá

Kdyby se vedla statistika, troufnu si říct, že žlutá by v anketě nejméně oblíbená a nošená barva obsadila první místo. Společně s oranžovou. Je moc výrazná, moc kýčovitá a zkrátka moc… žlutá. Já ale říkám, že komu se podaří zařadit do outfitu žlutý prvek správně, nezůstane na ulici bez povšimnutí! V kladném slova smyslu.
Kabelka: Aldo, šaty: Topshop

Světle růžová

Neutrální jemné odstníny jako je béžové či světle růžová jsou na jaro jako stvořené. Já nejvíc fandím sandálkům a slunečním brýlím v těchto barvách. Jsou neotřelé a zábavné. I když se to může na první pohled zdát složité, růžovou můžete dát dohromady téměř s každou barvou. Nedoporučovala bych jen další odlišné odstíny růžové a červené.
Boty: Aldo, šaty: H&M

Černá

Na první pohled to není vyloženě jarní volba, ale pravdou je, že černá je letos jedním z velkých trendů. Je elegantí a povoluje uzdu fantazii. Hraje si s materiály, texturou a střihem. Nejžhavějšími modely budou ty s krajkou či kůží.
Halenka, sukně: H&M