5 cvičení, která budou letos in

Redakce

Nový rok, nové cíle, nová cvičení. Měli bychom si společně říct, jaké druhy cvičení budou letos mimořádně populární. Je na čase experimentovat a najít něco nového a úžasného, co si oblíbíte. Tyhle trendy si jednoduše zamilujete.

  1. Box. Box je prostě na vzestupu a i když ho většina z nás již zná, protože ho dělá několik slavných modelek, tak musíte vědět, že letos bude prostě in. Otevírají se nové třídy nebo dokonce tělocvičny, kam na něj můžete chodit, a užívat si všech výhod, které má. Nejen, že je skvělý pro vaši kondičku, ale taky báječně posílí vaše tělo a vy se během něj maximálně uvolníte.
  2. Taneční kardio. Lidé milují pohyb, během kterého si nepřipadají, že cvičí. Právě z toho důvodu začíná být velmi populární taneční kardio, u kterého si navíc užijete spoustu zábavy. Studia naleznete snad všude, ale bude těžké najít někde místo. Najděte si během dne chvilku na to užít si trochu zábavy a ještě se zapotit.
  3. Aplikace na cvičení. Aplikace s různými cviky nebo aplikace na běhání jsou teď in a my jsme za to rádi, protože podle nich můžete cvičit kdekoli a jsou to většinou plnohodnotné cvičební programy, které vám pomohou změnit postavu a nastavit si cíle. Je skvělé pustit si třeba ve fitku aplikaci a cvičit podle ní, protože si nemusíte domlouvat žádného trenéra a můžete dělat to, na co máte zrovna ten den chuť.
  4. Živá vysílání. Už nikam nemusíte, protože velkou novinkou budou lekce, které se budou streamovat online, což je mnohem lepší než nějaké DVD, které si pustíte, jen když se vám zachce. Díky online vysílání totiž budete muset v daný čas být na místě, jinak lekci prostě prošvihnete a to přece nechcete. Můžete sledovat ty nejlepší, jako je Jilian Michaels nebo holky z Tone It Up.
  5. Crossfit a HIIT. Na vzestupu jsou tréninky s vlastním tělem, což potvrzuje obrovský nárůst různých crossfit a atletických tělocvičen. Skvěle si zacvičíte, spálíte kalorie a odejdete s úžasným pocitem.

Serena Williams se zasnoubila! Bere si fešáka!

17 fází, kterými procházíme, když přestáváme kouřit aneb ať žijí předsevzetí