5 filmů, které si musíte pustit, pokud jste smutní, že končí prázdniny

Redakce

Léto sice oficiálně končí až 23. září, prázdninám už ale odzvonilo, a to jednoho pěkně naštve. Pokud si přejete vrátit letní pohodu, pusťte si jeden z následujících filmů (nebo všechny) a hned vám bude líp!

  1. Na pokraji slávy
    Léto, to je volnost, svoboda a rock´n´roll! A přesně to definuje i jeden z nejlepších hudebních filmů historie, po kterém se budete chtít sbalit a vyrazit na turné s největšími rockovými mazáky. Anebo ne?
  2. Road Trip
    Teenage sranda, v níž se hlavní hrdina vydává přes celou zemi, aby se k jeho holce nedostala kazeta, na které je zvěčněn při sexu s jinou.
  3. Víkend u Bernieho
    Komediální klasika, kterou milovali i hrdinové seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Larry a Richard si užívají nejlepší víkendový mejdan v životě. To, že jejich hostitel Bernie je mrtvý, jim to rozhodně nezkazí…
  4. Moje léto lásky
    Dvě znuděné holky tráví léto na britském venkově, a tak se rozhodnou si trochu zašpásovat. Možná vás to nevyléčí z deprese z konce léta (možná dokonce právě naopak), rozhodně je tu ale pár pořádně žhavých scén.
  5. Čelisti
    Pokud nechcete, aby skončilo léto, pusťte si nejslavnější anti-letní film a všechny ty dny, co jste mohli strávit cachtáním se v moři, vás hned přestanou mrzet.

4 filmy, které si musíte pustit, když jste zrovna pod vlivem omamných látek

Jste single a štve vás to? Zapněte si tyto 4 filmy a trochu se vám uleví