5 nejkrásnějších all inclusive resortů: Tady se budete mít jako v pohádce

Redakce

Pobyt v all inclusive resortech je způsob, jak si co nejvíce užít relaxační dovolenou. Je to téměř bez stresu z cestování, se vším, co je potřeba pro to, abyste zažili něco nezapomenutelného, protože se zde nemusíte o nic starat. Vybrali jsme pro vás pět nej, resortů. Který z nich si vyberete vy?

  • Hermitage Bay, Antigua – Resort Hermitage Bay nabízí maximální luxus. Jedná se o pětihvězdičkový resort, který je rozdělen do 25 kouzelných apartmánů. V okolí se nachází tropické zahrady, bílé pláže a také azurově modré moře. All inclusice ubytování zahrnuje tři jídla denně, odpolední svačinu, značkové nápoje, domácí vína a francouzské šampaňské. V nabídce je i celá řada zajímavých aktivit, mezi nimiž je šnorchlování, jízda na kajaku, jóga a další.
  • Calabash Cove, Svatá Lucie – Resort se nachází na mírně svažitém kopci a nabízí celkem dvacet šest pokojů. Hosté zde mají k dispozici nádherný výhled na Karibské moře a to z jakéhokoli místa na ostrově, jako je restaurace, bazén, knihovna a balkóny či terasy. V nabídce je několik procedur ve zdejším wellness a další aktivity.
  • Ikos Oceania, Řecko – Jeden z nejlepších areálů, které zde můžete navštívit. Resort nabízí kromě nádherného výhledu také nekonečný seznam aktivit, jako prozkoumání ostrova na kole, jízda na kajaku, lekce řeckých tanců a další. V nabídce je i okouzlující wellness s panoramatickým výhledem na Egejské moře. Jídlo je formou bufetu.
  • Twin Farms, Barnard, USA – Soukromá nemovitost s pouhými dvaceti pokoji, které jsou luxusně, individuálně a krásně zdobené. Vše, co jste kdy chtěli a potřebovali, je zahrnuto v ceně včetně snídaně, oběda, večeře, kvalitních vín, lihovin a to vše po celý den. Je zde také možnost grilování a táboráků.
  • One & Only Hayman Island, Austrálie – Resort se nachází v samém srdci Velkého bariérového útesu. Ubytování je v luxusních apartmánech, vilách, pokojích či podkrovních bytech. Vše je obklopeno luxusní zahradou a doplněno o krásný bazén nedaleko pláže. Každá část je zde navržena tak, aby využila dokonalý výhled na ostrov a jeho přirozené prostředí. Nabídka jídla je zde exotická a velkorysá, vyberete si z několika druhů a možná ochutnáte i něco nového. Pro milovníky aktivit zde čeká možnost vodních sportů.

Chcete si vyrazit s rodinou za zábavou? Tak se inspirujte těmito parky!

Cestujte jako eko, bio, ezo. Jak?