5 nejkrásnějších hráček pokeru na světě, podívejte se na fotky

Redakce

Myslíte si, že poker hrají jen muži? Tak to jste na omylu! Hrají ho i ženy a my jsme pro vás vybrali pět nejkrásnějších hráček světa.

Jennifer Tilly – Možná ji znáte jako americkou herečku, ale v poslední době je spíše známá jako hráčka pokeru s přezdívkou „Unabpmbshell“. Vyhrála neuvěřitelný jeden milion dolarů. Zúčastnila se Limit Texas Hold’em události světové série v roce 2007. Ráda ukazuje své přednosti, ale sama říká: “Pokud je někdo opravdový hráč pokeru, bude to to jediné, co ho zajímá!“

Shannon Elizabeth – Shannon Elizabeth se v roce 1990 proslavila jako sexbomba Naďa z filmu Prci, Prci, Prcičky. Říká, že poker je její druhá kariéra a je v něm opravdu dobrá. V roce 2007 porazila trojici nejlepších hráčů – Jeffa Madsena, Barryho Greensteina a Humberta Brenese.

Maria Ho – Maria je druhou nejlepší hráčkou pokeru na světe. Pracuje také jako strategická komentátorka v živém pokeru v televizním vysílání, a to jako první žena v historii.

Beth Shak – Online hráčka pokeru, která se zúčastnila Světové série pokeru a také Playboy pokeru, vyhrála hned tři finálové stoly a inkasovala dalších třináct turnajů. Je taky slavná pro svých dvanáct set párů bot.

Kara Scott – Jde o kanadskou televizní moderátorku, která žije v Anglii a byla hostem online pokerové show. Hned poté se rozhodla, že by chtěla o hře vědět víc, a stala se z ní profesionální hráčka.