5 nejlepších vánočních videí. Ukápne vám slza, ale ani výbuchu smíchu se nevyhnete

Redakce

Štědrý den je za dveřmi. Nechte se vtáhnout do vánoční atmosféry s pomocí krásných videí. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší.

1.  John Lewis a jeho tučňák. Dojemná reklama o chlapci a jeho příteli tučňákovi. Užívají si spolu nádherné chvíle, ale potom začne být jeho kamarád smutný. Chybí mu láska. Mladík mu tedy pořídí tučnáčici. Podívejte se na video a nepřestávejte snít.

2.  Reklama na trenýrky Joe Boxer. Teď se určitě pobavíte nad chlapy zvonící na zvonky, kteří se ukáží jen v trenkách a zvoní svými penisy. Tahle reklama neomrzí.

3.  Největší hit tohoto roku je reklama obchodu Edeka.  Brečet budete a hodně. Troufnete si na to? Hlavní účinkující je dědeček, který tráví čas sám a jeho rodina se na něj nepřijede ani podívat. Posílají mu jen vánoční pohlednice a nechávají vzkazy. Dědeček je tedy i na Štědrý večer sám. Rodině přijde parte o jeho smrti… Podívejte se, jak to dopadlo.

4.  Vánoční překvapení WestJetu. Jste na letišti a je tam virtuální Santa Claus, který se ptá, co si přejete. Co se stane potom?

5.  Reklama Sainsbury´s s kočičkou. Dojemná reklama, kde kočička zničí celý dům. Co se stane pak? Všichni sousedé se sejdou, aby rodině pomohli dát dům do pořádku, a oslaví Vánoce spolu. Krásné.

5 nápadů na vánoční stolování: Tohle zkuste!

10 nejkrásnějších vánočních citátů: Na Vánoce vedou všechny cesty domů