5 nejznámějších a nejoblíbenějších českých Youtuberů: Jak se vlastně doopravdy jmenují Teri Blitzen atd.?

Redakce

Youtuběři. Sledují je miliony lidí, ale málokdo ví, jak se jmenují v reálném životě. My jsme to pro vás zjistili!

  1. Teri Blitzen (16)

Teri Blitzen neboli Tereza Hodanová se za pouhé dva roky stala velmi úspěšnou českou bloggerkou. Videa, která zveřejňuje na Youtube, jsou zaměřena na lifestyle témata, která jsou teď prostě v módě. Sledují ji převážně mladí lidé, kteří se rádi nechávají inspirovat.

  1. Stejk (24)

Stejk aneb Jakub Steklý je jedním z nejoblíbenějších Youtuberů na české scéně. Své první video zveřejnil v roce 2012 a od té doby prostě jede. Jakub přidává videa každý den, takže skvěle zásobuje své obecenstvo. Jeho cílem je stát se moderátorem, tak držíme palce, ať se mu to povede!

  1. Hoggy (25)

Sympatický zpěvák Petr Lexa na Youtube vystupuje pod přezdívkou Hoggy. Petr byl jedním z finalistů soutěže Hlas Československa a dokonce dvakrát se zúčastnil Superstar. Díky kanálu na Youtube, kam vkládal své hudební covery, se dostal do skupiny Slza, kterou založil zpěvák Lukáš Bundil.

  1. Shopaholic Nicol (26)

Krásná blondýnka Nikola Čechová, která vystupuje jako Shopaholic Nicol, byla vyhlášena nejlepší bloggerkou. Nicol je česká Youtuberka a bloggerka, která se věnuje především oblečení, hubnutí, jídlu a kosmetice. Kvůli kariéře Youtuberky dokonce opustila svou práci a nyní se Youtubu věnuje naplno. Lidé ji doslova milují.

  1. Ment (19)

Mladý Jan Macák je na Youtube velmi oblíbený a to hlavně tím, co všechno můžete v jeho videích vidět. Spořádal tam třeba štíra, vyspal se se Shrekem a dělal další věci, které se jen tak nevidí. S natáčením videí začal před několika lety a daří se mu dodnes.

Utratil majlant, aby vypadal jako David Beckham. Místo toho vypadá jako Miley Cyrus

Skarifikace aneb i jizvy mohou zdobit