5 příšerných filmů, které napsali herci

Redakce

Někteří slavní herci si chtějí za každou cenu vymyslet svůj vlastní film. Bohužel většinou se jim to nepovede, protože v tomhle směru jsou prostě polena. Zjistěte, jaké filmy se podle Koule.cz světovým hvězdám vůbec nepovedly.

  • Norbit. Film Norbit je americká komedie. Scénář napsal Eddie Murphy se svými bratry Jayem Scherickem, Davidem Ronnem a Charliem Murphym. Eddie ztvárňuje ve filmu hned tři postavy najednou. Bezmocného Norbita, tlustou Norbitovu ženu Rasputiu a starého pana Wonga. Eddie a jeho bratři se nejspíše snažili natočit celovečerní humorný film. Bohužel se jim to nějak vymklo z rukou. Norbit obsahuje laciný humor, jednoduchý děj a předvídatelný konec.
  • Nic než trable. Snímek Nic než trable je hororová komedie. Scénář napsal Dan Aykroyd, který se proslavil jednou z hlavních rolí ve filmu Krotitelé duchů. Na černé komedii Nic než trable se slavným hercem spolupracoval i jeho bratr Peter Aykroyd. Dan si zahrál bláznivého soudce a současně režíroval tento nepodařený film. Naštěstí se po tomto katastrofickém snímku znovu uchýlil jen k herectví, protože psát scénáře nejspíš nebude jeho silná stránka.
  • Jack a Jill. Scénář k filmu Jack a Jill napsal Adam Sandler a Steve Koren. Adam si v tomto snímku zahrál dvojroli, konktrétně Jacka i Jill. Obě postavy jsou identická dvojčata jen s jiným pohlavím. Dovedete si Adama představit jako ženu? Pokud ne, raději se na ten film nikdy nedívejte. Tento snímek měl být pokus o vtipné zachycení vztahu mezi jednovaječnými dvojčaty. Adamovi se to kapku nepovedlo.
  • Noci v Harlemu. Norbit nebyl jediným katastrofálním filmovým výtvorem Eddieho Muprhyho. Snímek Noci v Harlemu dopadl podobně špatně. Světoznámý herec pokazil, co mohl. Napsal scénář, režíroval film a hrál v něm hlavní roli. Nepovedený film je o boji mezi mafiemi odehrávající se v harlemských klubech. Byl dokonce oceněn Zlatou malinou v kategorii nejhorší scénář. Dále byl také nominován na filmovou anticenu za nejhorší režii. Přesně tak to dopadá, když se filmové hvězdy snaží vytvořit svůj vlastní film.
  • Machři 2. Adam Sandler a Eddie Muprhy si ve psaní příšerných scénářů mohou podat ruce. Dalším nepovedeným snímkem je Machři 2. Tento film je volné pokračování prvního dílu, na kterém se z větší části podílel Adam. A jak už tak bývá zvykem, první díly některých komedií se ještě dají zkousnout, ale ty následující ani omylem. Partu bláznivých kamarádů negativně hodnotili nejen filmoví kritici, ale i diváci.

12 aktivit, které jsou romantické jen ve filmu

Top 11 mysteriózních filmů 21. století: Viděli jste všechny?

Témata:,