5 sexy herců a jejich scény bez trička. Bude vám horko!

Redakce

Co může být lepší než film, ve kterém hraje božsky krásný a charismatický herec? Film, ve kterém si božsky krásný a charismatický herec svlékne tričko... Vybrali jsme pro vás pět nejlepších scén, kde hollywoodští fešáci odhalili vypracovaný hrudník, bicepsy a břicho.

Channing Tatum ve filmu Bez kalhot. Fanynky se do Channinga mohly zamilovat už ve filmu Super náhradník. Srdce všech divaček si ale získal rolí citlivého striptéra ve filmu Bez kalhot. Herec se na film připravoval přísnou dietou, každodenní dřinou ve fitku a dokonce i pravidelným používáním samoopalovacího krému a voskovou depilací. Jeho snaha rozhodně stála za to, ve filmu je na co koukat. Ideální film na dámskou jízdu.

Ryan Gosling ve filmu Bláznivá zatracená láska. Filmoví kritici oceňují Goslingův herecký talent, fanynky zas jeho dokonalý úsměv a božskou postavu. Ve filmu Bláznivá zatracená láska ukazuje svému staršímu kamarádovi, který se trápí po rozchodu se ženou, svět pánských jízd, večírků a flirtujících žen. A divačkám ukazuje své poctivě vysoustruhované břišní svalstvo.

Gerard Butler ve filmu 300: Bitva u Thermopyl. Kdyby vám někdo řekl, že vydržíte koukat na film o historické bitvě ze starověkého Řecka a dokonce zatoužíte po tom pustit si ho hned znovu, věřili byste mu? A co kdyby dodal, že hlavní roli hraje Gerard Butler, který většinu filmu předvádí vypracovaný hrudník zbrocený potem? Herec se na roli tvrdě připravoval čtyři měsíce a jeho dřina se rozhodně vyplatila.

Brad Pitt ve filmu Klub rváčů. Kultovní film, na který se vydržíte koukat se svým klukem pořád dokola. Brad Pitt v roli Tylera Durdena ukazuje Marku Wahlbergovi klub rváčů, kde platí jediné pravidlo: Nikdy nemluvit o klubu rváčů. Aby bylo na co koukat, absolvoval Brad spoustu kardio cvičení a každodenní trénink vždy jedné svalové skupiny. Stálo to za to. Divačky toužily po Bradovi a diváci po jeho vzhledu.

Patrik Swayze ve filmu Hříšný tanec. Film z pozdních osmdesátek o suverénním tanečníkovi, který ukradl srdce nezkušené Baby i milionům fanynek na celém světě, původně ani neměl ambici jít do kin. Ještě, že se jeho producenti rozhodli jinak. Patrik Swayze začínal jako baletní tanečník, ale zranění kolene ukončilo jeho kariéru. Léta tréninku zúročil v tanečním filmu, který se stal naprostou kultovkou.

Filmoví Jokeři: Role, která zamávala s psychikou herců. A jednoho zabila!

5 hvězd, které hygieně moc nedávají