5 sympatických celebrit, které jsou ve skutečnosti na ránu

Redakce

Milujete jeho pořad v televizi nebo hraje vaši oblíbenou seriálovou postavu. Ten herec určitě musí být strašně sympatický a kdybyste byli sousedi nebo spolužáci, jsou z vás nejlepší kamarádi. Tak pozor! Zdání klame. Přinášíme vám seznam celebrit, které sice působí mile, ale ve skutečnosti jsou to pěkní hajzlíci.

  • Kanye West. Nic proti uměleckému přínosu producenta, skladatele, rappera a držitele desítek hudebních cen. Ale už několikrát prokázal, že je typem člověka, s nímž nechcete sdílet dvojdomek. Třeba tehdy, kdy během předávání ceny MTV vyskočil na pódium a hrubě vznesl protest. Cenu za nejlepší ženské video tehdy získala Taylor Swift, ale Kanye byl přesvědčený, že si ho mnohem víc zasloužila Beyoncé za klip k Single Ladies. Sebral mladé zpěvačce mikrofon a veřejně to prohlásil před celým publikem, které ho vypískalo. Byl z toho skandál, a dokonce i prezident Obama se zákulisně nechal slyšet, že “je to pitomec,” a bylo z toho virální video.
  • Ellen DeGeneres. Miláček všech Američanů, moderátorka, která pětkrát týdně svým úsměvem a milými vtipy zlepšuje náladu všem divákům své talk show, sundavá milou tvář v minutě, kdy se vypne kamera. Pokud jste její host, chová se k vám přemile, ale nepřejte si stát se jejím scénáristou nebo asistentem ve studiu. Voda na pití je moc horká, ve studiu je moc zima, nápady scénáristů jsou pitomé… Diváci tomu nechtějí věřit, ale tahle zpráva pronikla na veřejnost už několikrát.
  • Chris Brown. Talentovaná hvězda RnB je geniálním zpěvákem a tanečníkem, bývá dokonce přirovnáván k Michaelu Jacksonovi, ale sláva mu pěkně stoupla do hlavy. Nejen, že se chová, jako by mu patřil svět, a dává všem najevo, že je nejmíň o třídu lepší, ale taky je hrubián a násilník. V roce 2009 svět šokovaly fotky brutálně zbité Rihanny, jeho tehdejší přítelkyně. Brown ani nejevil moc lítosti a od soudu odešel s pětiletou podmínkou a šesti měsíci veřejně prospěšných prací.
  • Jennifer Lopez. V devadesátkách působila jako sympatická a milá holka odvedle, které jsme všichni přáli, aby dobyla Hollywood. A taky se tak stalo. Jenže v tu chvíli J.Lo ztratila veškerou pokoru a začala se chovat jako naprostá primadona. Lidé, kteří s ní měli tu čest, například vyprávějí, že nikdo nesmí na hvězdu mluvit přímo, vždy jen přes jejího prostředníka. Už to zkrátka není ta Jenny From The Block jako dřív. Ale podle posledních zpráv se prý nad svým sebestředným chováním zamýšlí, hledá, kde udělala chybu, a přiznává, že být v jejím okolí nebylo pro nikoho snadné.
  • Michael Jordan. Basketballová hvězda má štěstí, že její hlavní sláva minula v předinternetových letech. Říká se o něm, že to byl nejnesnesitelnější člověk na planetě. Mlátil své spoluhráče, nikdy nedával dýško a jeho bývalý kouč vypráví historku, jak ho pozval do svého domu, Jordan hrál karty s koučovou starou matkou, a když ta odešla na záchod, Jordan se pokusil namíchat si karty, aby vyhrál. No, asi byste ho na svém domácím večírku nechtěli.

5 nejlepších remixů na Daft Punk

6 nejlepších songů Afrojacka