5 tipů na snadný a rychlý návod na dokonalý make up

Redakce

Každá žena touží vypadat krásně a dokonale. S líčením to není zrovna jednoduché a každá chyba je většinou hned vidět. Zde je pět tipů, jak se nalíčit pěkně.

  1. Rozzářete si oči

Vyberte si teplý stín, který je o malinko tmavší než vaše víčka. Broskvové zlato, pro světlou a jemnou pleť. Světlý bronz s olivovým stínem nebo kávovým moka pro tmavou pleť. Stíny natřete dle vašeho typu pleti a poté použijte tenkou vrstvu řasenky a to pouze na horní řasy.

  1. Tvářenka

Nejprve naneste teplý broskvový, meruňkový nebo načervenalý odstín tvářenky na tváře a poté použijte bronzer na místech, kde se jich přirozeně dotýká slunce. Zaměřte se na čelo, lícní kosi a také kořen nosu a bradu. Uvidíte, že se váš obličej kouzelně rozzáří.

  1. Rty

Jak na dokonalé rty? Pokud chcete, aby vaše rty působili dokonale, nechte je přirozené a sjednocené s barvami obličeje. Pusa nemusí vždy vynikat a někdy je méně více. Použijte tělový odstín, kterým zakryjete svou přirozenou barvu úst a krásně sjednotíte celý výsledný vzhled. Možná budete samy překvapeny, jak decentně ústa vypadají.

  1. Zvýraznění

Možná někteří toužíte po větším zvýraznění, proto tu máme i něco pro vás. Třpytivé oční stíny ve vnitřním koutku očí a ve středu horních víček vypadají jednoduše nádherně. Vaše oči budou mít úžasnou jiskru a celý vzhled bude o něco výraznější.

  1. Čerstvé barvy

Někdo se nedokáže obejít bez barevných rtů, tak co zkusit šťavnaté rty místo těch neutrálních? Použijte růžovou nebo broskvovou barvu. Dají rtům šťávu a vy budete neodolatelná.

Tip nakonec: Pokud vás trápí lesklá pleť, zkuste transparentní pudr, který ji krásně zmatní. Výhodou je to, že na sebe nebudete nic vrstvit a zbytečně si zapatlávat obličej. Průhledný pudr tvář i krásně zafixuje.

Pro módní maniačky: Inspirujte se polským folklorem

10 důvodů, proč vaše dívka přišla zase pozdě na rande