Malý test pro zadané: 5 znaků, že si v duchu přejete být single

Redakce

Randíte s někým? Dobře. Poslední dobou se vám ale zdá, že tam něco nesedí. Nic zásadního se nestalo, žádná hádka, žádná nevěra, žádné lži, prostě jen máte pocity, co jste dřív neměli. Tady je pět ukazatelů, podle kterých bezpečně poznáte, že vašemu románku pomalu končí spotřební lhůta.

  1. Váš vztah vás emocionálně vyčerpává
    Vztahy nejsou nikdy procházka růžovým sadem, každý by vás ale měl nějak obohacovat – jinak nemá cenu ho mít, no ne? Jakmile se cítíte úplně vycucaní nebo emocionálně vyhořelí, je čas udělat partnerovi pápá.
  2. Máte klaustrofobické pocity
    A nemají nic společného s pomalým minivýtahem u vás v práci. Máte pocit, že vaše polovička vyžaduje víc a víc pozornosti? Děláte spolu už úplně všechno? Cítíte se jako v kleci? Skoro nikdy nemáte čas sami pro sebe? Pokud jste minimálně na jednu otázku odpověděli ano, rozejděte se, a to co nejrychleji.
  3. Představujete si svůj single život
    Každý se občas, třeba když v noci nemůže spát, nechá unést nejrůznějšími představami. Pokud se ty vaše točí kolem toho, co všechno podniknete a jak si budete dopřávat, až jednou budete svobodní, měli byste se podívat, kdo leží vedle vás a jestli by náhodou z té postele neměl jednou provždy vypadnout.
  4. Máte pocit, že jste se prostě „spokojili“
    Nikdo není dokonalý, ale pokud má váš partner tolik much, že byste je neodehnali ani obří plácačkou, hlavně se, prosíme vás, nesmiřujte se situací jenom proto, že nechcete být sami – už zase. Je úplně jedno, kdo si co myslí a ano, možná se sem tam budete cítit depresivně, ale všechno je lepší, než zůstávat v mizerném partnerství. Pokud máte pocit, že pořád jen ustupujete a děláte kompromisy, vyrazte hledat někoho lepšího. Stoprocentně ho najdete.
  5. Rozklikli jste si tenhle článek
    Zdá se vám to jako blbost? No, řekneme to takhle: kdybyste byli zaláskovaní a spokojení, asi byste na internetu nehledali čtivo tohoto typu, že?

5 malých věcí, které děláte a kterými pomalu ale jistě ničíte svůj vztah

6 rad, jak se rozejít s někým, koho pořád milujete