6 beauty trendů, které budou letos velkým hitem

Redakce

Od roku 2016 se drží stále velmi extravagantní trendy, mezi které patří třpytivé oči a třpytivé rty. Co ale dalšího pofrčí?

  1. XXL dlouhé vlasy. Letošní rok se budou nosit velmi dlouhé a rovné vlasy, jako je má třeba Kim Kardashian nebo překrásná Ariana Grande.
  2. Třpytivé rty. V loňském roce už jsme tady něco podobného viděli, protože třpytky se prostě nosí všude. Tento rok to bude však ještě o něco lepší a výraznější a i když se to možná nezdá, tak je to víc nositelné, než si myslíte.
  3. Spodní linka. Zapomeňte na horní linky, ale zaměřte se na ty spodní. Nemusíte se bát ani experimentovat a vyzkoušet něco zajímavého, jako je třpytivá kočičí linka pod očima.
  4. Rozmazané rty. Dokonalé, lesklé a tekuté rty už mají svou chvilku slávy za sebou. Nyní jsou v kurzu matné odstíny, které mají nedokonale rozptýlené okraje.
  5. Vlny. Zapomeňte na velké vlny, ale zkuste ty decentnější, které vypadají neodolatelně. Zkuste si je vytvořit pomocí žehličky.
  6. Tělový make up. Přirozenost nade vše. Ani letos nebude na škodu, když si uděláte jednoduchý make up, který bude vypadat tak přirozeně, že nebude poznat, že nějaký máte.