6 erotických představ, o kterých ženy sní, ale třeba by je ani nechtěly realizovat

Redakce

Uvnitř každé ženy se skrývá kousek dračice, i přestože byste to do některých vůbec neřekli. Většina z nich má své erotické představy, ke kterým se ráda vrací. Rozhodně si nemyslete, že se jedná o nějaké něžnosti či romantiku. Právě naopak. Mnohé z jejich představ spadají až za hranice normálnosti. Většina žen by ale takové zážitky ve skutečnosti prožít nechtěla. Prozradíme vám, o jaké představy se jedná.

  1. Znásilnění

Ženy si do svých představ vpouštějí násilí. Ve svých hlavách se rády stanou obětmi alfa samce, který si je bez milosti vezme a znásilní je. Nutí ženy do různých praktik a ony se musí přizpůsobit. Tato představa pro ženy působí příjemně, ale realita by byla samozřejmě jiná. Ve skutečnosti by se znásilnění nelíbilo žádné ženě. 

  1. Pohlavní styk s více muži naráz

Ve společnosti se ženy tváří monogamně. Záleží jim na vztahu se svými partnery. Některé z nich jsou dokonce velmi žárlivé. Po nevěře by svému partnerovi okamžitě daly košem. Ve svých představách ale mají od monogamie daleko. Představují si, jak jsou oklopeny minimálně dvěma svalnatými muži, kteří se je snaží dovést až k vrcholu. Ve svých představách rozhodně nešetří energií ani divokostí. I v tomto případě je realita opět úplně jiná. Spousta žen by nechtěla spát s více muži naráz.

  1. Spoutání a zbičování

Slečny si rády představují, že je spoutá nějaký sexy muž. Nechávají na sebe i vztáhnout ruku. Několik pohlavků a mírnější zbičování jim v představách přináší obrovské vzrušení. Pravdivost náruživých představ potvrdil velký úspěch knihy Padesát odstínů šedi od autorky E. L. James. Světový bestseller je naplněn žhavým sexem. Opět se ale jedná jen o silnou erotickou představu. Spoustě žen by se bolest z biče jistě nelíbila.

  1. Sex s další ženou

Většina žen si alespoň jednou v životě představovala sex s další ženou. Mnohé z nich si dokonce v hlavě přehrávaly soulož se svojí kamarádkou. Rozhodně to není nelogické. Slečny znají těla žen lépe než muži. Některé z nich díky tomu dokáží poskytnout o něco lepší rozkoš než pánové. Mnohé z žen by tuto představu nedokázaly realizovat, protože by jim to přišlo opravdu divné a styděly by se.

  1. Soulož přímo před lidmi

Do představ některých žen čas od času vstoupí i sex na veřejnosti. Vzrušuje je, když je někdo při sexu s partnerem pozoruje. Ve skutečnosti na to spousta z nich jednoduše nemá koule. Bojí se, že by byly terčem posměchu nebo by měly pletky s policií a ohrozily by tím tak svoji dobrou pověst.

  1. Pohlavní styk s úplně cizím mužem

Některé dámy si představují sex s neznámým mužem a na cizím místě. Nejlépe v nějakém hotelu. O svém vyhlídnutém samci neví vůbec nic, ani jméno. Pohlavní styk proběhne vášnivě bez jediného slova. Rychle se rozloučí a už se spolu nikdy neuvidí…

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)