6 nejúžasnějších destinací, které jsou výborné pro vyjížďky na koních

Redakce

Jízda na koni je jedním z nejlepších způsobů, jak se spojit s přírodou. Kam za zvířaty vyjet?

  • Maroon Bells, Aspon, Colorado – Nejvíce ohromující země. Je zde krásně po celý rok, dokonce i během podzimní sezóny, kdy je krajina pokryta listím. Můžete sem vyrazit s průvodcem, který vám ukáže alpské louky, rybníky a další nádhery.
  • Sedona, Arizona – Sedona možná vypadá jako dramatická krajina, protože jsou zde červené skály. Zdejší místo je však okouzlují a není tedy divu, že inspirovalo již několik umělců či fotografů. Prozkoumat zde můžete kaňony a poté se vrátit a relaxovat třeba v lázních.
  • Biltmore Estate, Asheville, Severní Karolína – Tato krásná, obrovská a bývalá vila má vlastní vinařství spolu s obrovskými zahradami. Je zde více než 80 mil jezdeckých stezek, které vedou Apalačskými lesy. Můžete si zde užít i kouzelný piknik v přírodě.
  • Ring of Jerry, Irsko – Krásné a půvabné místo, které je naprosto dechberoucí. Jsou zde strmé svahy a zelená údolí, která vedou přes řeky a jezera. Vypadá to jako obrázek. Zatímco většina návštěvníků cestuje autem nebo autobusem, tak vy se můžete svézt na koni a prozkoumat tak krajinu do hloubky.
  • Torres del Paine, Patagonie, Chile – Žulové sloupy, které jsou vysoké 6 500 stop, dominují nádherné scenérii. Jedná se o nejlepší jihoamerický národní park. Jsou zde také jedny z nejpozoruhodnějších jízdáren a také zajímavé jezdecké stezky, které vedou většinou po loukách nebo lesích.
  • Cappadocia, Turecko – Turecko je proslavené houbami, mraveništi ve tvaru komínů a jeskynními městy, která byla domovem místních osadníků. Jízda na koni je zde pohádková a koně, na kterých se můžete svézt, také.

8 instagramových účtů, které sledujte kvůli fotkám z cest

Galerie: Taiwanský pár geniálně paroduje dvojici #FollowMeTo