6 projektů z Kickstarteru pro příjemnější trávení sychravého podzimu

Redakce

Koule.cz pro vás z letošních gadgetů financovaných prostřednictvím Kickstarteru, vybrala ty, které si zaslouží pozornost a mohou se hodit právě v těchto dnech nebo i jindy. Podívejte se na ně.

  • Ravean. Ravean je vyhřívaný spací pytel, tedy vychytávka jak dělaná nejen pro podzimní chladné noci. Spacák je to lehký, omyvatelný a vložka pochází od tvůrců, kteří mají zkušenosti již s vyhřívaným oblečením. Můžete ji i vložit do svého běžného spacáku. Budete tak mít nohy i další části těla pěkně v teple.
  • Davek. Kdo už někdy neztratil, tedy vlastně někde nezapomněl, deštník? Davek vás upozorní na svoji maličkost. Má totiž v rukojeti čip, který se připojuje k aplikaci v telefonu a upozorní vás, pokud budete pohybovat pryč od deštníku.  Stačí víc než deset metrů a spouští se alarm.
  • Silvertech. Bohužel, tento výrobek není určen pro dámy, ale to možná v tomto případě nevadí. Silvertech je řada organického prádla s podílem čistého stříbra. Mělo by to zabít 99,9% bakterií, a tím snížit tělesný pach. Pokud je váš přítel po tréninku, a mírně řečeno trochu smrdí potem, může to být skvělý dárek nejen pod stromeček.
  • BioLite BaseLantern. Tuto lucernu si sebou určitě vemte na příští výlet. Ve stanu bude pěkně světlo, protože 500 lumenů na to stačí. Lucerna slouží také jako zdroj energie pro váš telefon nebo jiné zařízení. Samozřejmě má ovládací apku.
  • Lundi. Zima klepe na dveře a s ní začíná období vyhřívaných botiček. Lundi vám pobíhání a zařizování zpříjemní. Chytré kožené botky udrží nožky v teple až 8 hodin. A to se vyplatí. Topení se zapíná a reguluje mobilní apkou.
  • Bios Incube. Systém BIOS Incube je částečně morbidní. Je to totiž urna. Je ale úžasná. Umožní vám použít zpopelněné ostatky milovaného člověka a inkubovat nový strom. Urna se dodává s květináčem, čidlem a doprovodnou aplikací, aby se zajistila správná výživa a růst stromu. Koule.cz říká wow!

Video: Helma na kolo, která vypadá jako z Lega

Díky tomuto prstenu můžete běhat a nebát se, že vás někdo sejme