6 spolehlivých triků, díky kterým budete na fotce vypadat mnohem lépe

Redakce

Jak to, že někteří lidé vypadají na fotkách tak dokonale? Někdy to fakt není práce Photoshopu, ale jejich. Tipy od máskerky a fotografa, které vám zaručí úspěšné fotografie, najdete v článku.

Nakreslete si horní linku uvnitř oka. Pokud opravdu chcete, aby vaše oko bylo naprosto dokonalé, nakreslete si uvnitř oka horní linku. Bude díky ní plnější a podtrhne to jeho tvar.

Namalujte si řasy, ale tak čtyřikrát. Vaše řasy dostanou pořádný šmrnc a budou na fotografii nepřehlédnutelné. Takže je po namalování a zaschnutí ještě několikrát obráhněte.

Bezchybná pleť. Na snímcích je důležité, aby vaše pleť vypadala bezchybně. Pokud máte pihy a chcete je ukázat, ale máte třeba někde nějaký ten pupínek, který byste rádi zakryli, nebojte se použít lehce krycí make up. Schová nedodstatky, ale nezakryje vaše přednosti.

Konturink obličeje. Konturování je pro zakrytí některých nedostatků, ale také o pozdvyžení toho, co je na vás krásné.

Přidejte tvářenku a bronzer. Na fotofrafie se musíte líčit výrazněji, aby byl make up takový, jaký ho očekáváte. Proto musíte více přidat i tvářenku a bronzer, aby byly vidět.

Dokreslete si obočí. Krásné a upravené obočí dokáže skvěle vyzdvihnout vaše oči. Je jedno, co použijete, jestli stíny na obočí, tužku nebo gel. Hlavně si dejte záležet!