6 tipů, jak se v zimě stylově obléknout

Redakce

Teploty klesly do nepříjemné úrovně, což znamená, že většina z nás odložila roztomilé a hravé podzimní oblečení a oblékla se do něčeho, co zahřeje. Zimní oblečení nebo zimní boty však někdy nepůsobí úplně stylově a právě proto je na čase naučit se oblékat i v zimě, nemyslíte? My jsme se rozhodli, že vám pár triků poradíme.

  1. Naučte se vrstvit

Vrstevní je hlavním trendem letošní sezóny. Je to praktický způsob, jak se oblékat, když je venku zima, a navíc můžete využít i letní oblečení. Nebojte se vzít si rolák a na to šaty, sako nebo bundičku, kabát a šálu. Takové vrstvy vás určitě udrží v teple.

  1. Zaměřte se na boty

Zimní boty většinou nevypadají moc dobře, ale v dnešní době je nabídka velmi rozmanitá. Pořiďte si kozačky nad kolena, které se hodí ke kalhotám, sukni, šatům a šortkám, nebo si kupte stylové kotníkové.

  1. Kabáty

V zimě je docela nevyhnutelné přežít bez kabátu a proto si pořiďte nějaký, který vás i vaše okolí doslova nadchne. Buď si pořiďte nový, nebo klidně oživte kabát, který již máte ve skříni. Nažehlete si na něj nějaké nášivky, přidělejte cvoky nebo ho zvýrazněte páskem.

  1. Kožešina (umělá i pravá, záleží na vás)

Zima je jediným obdobím, kdy můžete nosit kožešinu a proto je třeba to využít. Nejen, že vypadá skvěle, ale také vás krásně zahřeje. Můžete ji nosit nejen na botách, na hlavě nebo na rukou, ale také na bundě. Nám se nejvíce líbí kožešinové vesty, které vypadají naprosto luxusně, nebo  také chlupaté bundy. Letos se s nimi roztrhl pytel.

  1. Chlupaté doplňky

Vzhledem k tomu, že se v zimě velmi často nosí rukavice, čepice a šály, tak do nich zkuste investovat. Můžete je nosit hned několik sezón. My jsme si oblíbili chlupaté čepice z umělé nebo pravé kožešiny, které prostě letí a vypadají famózně. Doplnit je můžete i chlupatými rukavicemi, ale dále už to nepřehánějte.

  1. Šátky

Šátky můžete nosit hned na několik způsobů. Můžete si je omotat kolem krku, zavázat kolem hlavy nebo si je dát přes ramena. Jaký způsob si vybetete?

Galerie: Jak se z normálních holek stávají pin up krásky

Andrea Verešová se (ne)slušně vyprsila